fbpx

Er du vernepleier/helsefagarbeider og vil du gjøre en forskjell – kom til oss i Hattfjelldal

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Hattfjelldal kommune v/Alvetun barne- og omsorgsbolig

Hattfjelldal kommune har ledige stillinger med arbeidssted for tiden i kommunens barne- og omsorgsbolig. Boligens brukere er ung voksen og ungdom med stort hjelpebehov. Boligen er ny og tatt i bruk i 2019. Den er utformet med sanserom, fysioterapirom og fellesstue. Beboerne har hver sin leilighet. Stillingenes størrelse er fra minimum 50% og inntil 100% stilling.

Er dette stillingen for deg? Ønsker du å vite mer om Hattfjelldal se her:www.velghattfjelldal.no og www.fjelliv65.no.

Felles for alle stillingene:

Stillingene inngår i turnus. Stillingene er plassert i enhet for institusjonstjenester v/Alvetun barne- og omsorgsbolig.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon som vernepleier/helsefagarbeider/hjelpepleier, men personer uten slik utdanning vil kunne søke og få tilbud om ansettelse under forutsetning av at de forplikter seg til å ta slik utdanning.
  • Relevant erfaring fra tilsvarende arbeid i privat eller offentlig sektor
  • Fleksibel og med evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Det kreves kunnskaper i norsk språk, muntlig og skriftlig, på B2-nivå

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Pensjonsordning i KLP

Vi er behjelpelig med å skaffe:

  • Kommunal bolig
  • Barnehageplass

Vi gjør oppmerksom på at personlig egnethet vil bli vesentlig vektlagt ved ansettelse, og at aktuelle søkerne vil bli invitert til intervju.

I henhold til helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4 plikter alle som skal utføre arbeid etter denne loven å legge frem gyldig politiattest før tiltredelse i stilling. Politiattesten skal ikke legges ved søknaden.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Søknadsfrist: Fortløpende

Søknad med cv sendes enten elektronisk via våre hjemmesider www.hattfjelldal.kommune.no, eller til Hattfjelldal kommune, O.T. Olsens vei 3a, 8692 Hattfjelldal.

Bekreftede kopier av vitnemål og attester bes fremlagt ved et intervju

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.