fbpx

VIL DU BLI DEN NYE LOKALITETSLEDEREN VÅR?

Søknadsfrist: 1.12.2022
Arbeidsgiver: Kvarøy Fiskeoppdrett As

Hos oss vil du bli en viktig del av et selskap som ønsker å gjøre en forskjell i verden. Vi jobber systematisk med bærekraft: både miljømessig, økonomisk og sosialt. Som en bonus vil du bli del av et sympatisk og motivert arbeidsmiljø.

Denne stillingen passer for deg som ser for deg at du kan trives med å bo på et ei øy i et hyggelig nabolag.

Her vil du:

· Få den rollen du trives i; som trygg og varm leder, og ansvarshavende beslutningstaker.

· Få jobbe i et fellesskap av kunnskapsrike og trivelige mennesker som har variert bakgrunn, men felles målsettinger.

· Få jobbe sammen med andre med god arbeidsmoral, og som har ansvarsfølelse for både fisk, miljø og hverandre.

Som lokalitetsleder hos oss vil du i hovedsak få følgende oppgaver:

· Lede teamet på din lokalitet

· Ha ansvar for daglig oppfølging av anlegg og produksjon

· Være bindeledd mellom produksjon og administrasjon

· Samarbeide med vår fiskehelsebiolog

Du som søker har:

· Bachelor Havbruksdrift- og ledelse

· Tidligere erfaring fra lignende stilling er et pluss, men ikke et must

· Like stor interesse for fiskevelferd og miljø som oss

· Gode ferdigheter innnen data, norsk og engelsk

I Kvarøy Fiskeoppdrett setter vi pris på at vi alle er forskjellige, med våre styrker og svakheter.

Derfor ønsker vi ikke å stille med en liste over hvilke personlige egenskaper vi ønsker av deg. Men; det er veldig viktig for oss at du har omtanke for de du har rundt deg. Har du i tillegg god ordenssans og godt humør skal vi si oss fornøyde😊

Du lurer kanskje på hvem vi er?

Kvarøy Fiskeoppdrett er en familiebedrift som holder til på Indre Kvarøy i Lurøy kommune på Helgeland.

Vi har alltid hatt et drivende ønske om å sette ansvarlig matproduksjon på dagsordenen. Helt siden begynnelsen i 1976 har vi hatt fokus på å produsere atlantisk laks av høyeste kvalitet og samtidig holde en bærekraftig drift med tanke på fisk, mennesker og miljø.

Vi har en spennende verdikjede som strekker seg helt fra egen smoltproduksjon, til ferdig produkt under vår egen merkevare <<Kvarøy Arctic>> som gå ut i det amerikanske <<high end>> -markedet.

Vi er til daglig en ganske munter gjeng, men tar vårt samfunnsansvar på høyeste alvor. Vi ønsker å bidra til positiv utvikling på heimplassen og i nærmiljøet.

Mer får du vite når du blir bedre kjent med oss.

Men jeg har en partner som også trenger jobb. Finnes det flere jobbmuligheter på Kvarøy?

Ja det gjør det faktisk! Bygdas oppvekstsenter søker pedagogisk leder i 100 % stilling, så her er det gode muligheter for deg som er barnehagelærer til å få jobb også.

Øya har et rikt næringsliv og mye som skjer. Har dere is i magen kan det fort dukke opp noe. Det er også alltid behov for vikar i butikk, post, renhold og oppvekst.

Har partneren din egen bedrift eller anledning til å ha eget kontorsted, har øya fasiliteter til dette. Kvarøy Fiskeoppdrett har nettopp utvidet sin administrasjonsbygning,og tilbyr nå kontorer til leie i et spennende kontorfellesskap. Det er også en trivelig kafé i tilknytning til kontorene hvor du kan leie kantinetjenester fra.

Men jeg har små barn. Finnes det ledig barnehageplass på Kvarøy?

Ja det gjør det! Ikke er det venteliste heller. Så har du med deg familien er det ikke noe problem. Det beste av alt: Det tar deg maks 10 minutter fra du går hjemmefra og til du er på jobb. Og i mellomtiden har du attpåtil fått levert ungen i barnehagen. Vi har også grunnskole her. Av øyas 81 innbyggere er rundt 20 barn og unge mellom 0 og 16 år. En ganske ung befolkning med andre ord.

Men Kvarøy virker som et veldig lite sted. Er det noe som skjer der på fritiden?

Det stemmer at Kvarøy er et lite sted. Allikevel er det ganske mye som skjer her. Vi har stor lekeplass og sykkelbane for ungene, pub, spisested, hall med golfsimulator og shuffleboard, bare for å nevne noe. I tillegg har vi ildsjeler som finner på mye gøy og kos. Kanskje er du også en ildsjel?

Gode fastlandsforbindelser gjør det enkelt å ta seg en helgetur om livet skulle bli for stille her ute. Og er du en som elsker fiske og friluftsliv så ligger fritiden rett utenfor døra di!

Dette høres jo spennende ut. Er det noe annet jeg trenger å vite?

Det kan kanskje være greit å vite at du selvsagt får gode lønns- og pensjonsvilkår hos oss. I tillegg får du helseforsikring og årlig helsesjekk gjennom bedriftshelsetjenesten vår.

Stillingen er 100 %, ikke turnus og arbeidssted er Indre Kvarøy. Overtid og helgearbeid må påregnes, men kompenseres med avspasering/ overtidsbetaling.

Tiltredelse 15 januar. Mulighet for tidligere oppstart om det er ønskelig.

Søknadsfrist 1 desember

Søknad med CV sendes til haavard@kvaroy.no

Vi gleder oss veldig til å høre fra deg!

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.