fbpx

VIL DU BLI DEN NYE DRIFTSTEKNIKEREN VÅR?

Søknadsfrist: 15.02.2023
Arbeidsgiver: Kvarøy Fiskeoppdrett AS

MED MANGE SPENNENDE STILLINGER LEDIG I NORGE FOR TIDEN, ER DU SIKKERT SPENT PÅ HVORFOR VI MENER DU SKAL SØKE JOBB HOS OSS.

Hos oss vil du bli en viktig del av et selskap som ønsker å gjøre en forskjell i verden. Vi jobber systematisk med bærekraft: både miljømessig, økonomisk og sosialt. Som en bonus vil du bli del av et sympatisk og motivert arbeidsmiljø.

Denne stillingen passer for deg som ser for deg at du kan trives med å bo på i et kreativt mikrosamfunn, på ei øy med verdens triveligste naboer,

Her vil du:

· Få jobbe i et fellesskap av kunnskapsrike og trivelige mennesker som har variert bakgrunn, men felles målsettinger.

· Få jobbe sammen med andre med god arbeidsmoral, og som har ansvarsfølelse for både fisk, miljø og hverandre.

· Trives!

Som driftstekniker hos oss vil du i hovedsak få følgende oppgaver:

· Delta i det daglige arbeidet med å fôre og stelle laksen

· Følge opp laksens helse og trivsel.

· Ta aktivt del i oppfølging av anlegg, båter og produksjon.

· Bidra aktivt til et hyggelig og trygt arbeidsmiljø.

· Ta aktivt del i kvalitetsarbeid, internkontroll og HMS-arbeid.

· Være bindeledd mellom produksjon og administrasjon

Du som søker har:

· Fagbrev eller annen relevant kunnskap innen akvakultur er ønskelig.

· Tidligere erfaring fra lignende stilling er et pluss, men ikke et must.

· Evnen til å mestre bruk av båt, heisekran og annet relevant utstyr.

· Like stor interesse for fiskevelferd og miljø som oss.

· Gode ferdigheter innen data, norsk og engelsk

I Kvarøy Fiskeoppdrett setter vi pris på at vi alle er forskjellige, med våre styrker og svakheter. Så vi ønsker ikke å stille med en ønskeliste over hvilke personlige egenskaper vi ønsker av deg. Men; det er veldig viktig for oss at du er handlekraftig og har omtanke for de du har rundt deg. Har du i tillegg god ordenssans og godt humør skal vi si oss fornøyde😊

Men jeg har en partner som også trenger jobb. Finnes det flere jobbmuligheter på Kvarøy?

Ja det gjør det faktisk! Bygdas oppvekstsenter trenger stadig vikarer til både skole og barnehage. En av våre bedriftsnaboer, Grønt fra Laks, søker også produksjonsmedarbeider i 100 % stilling. Nabobygda søker også miljøarbeider i nordsjøturnus. Så her er det virkelig mange muligheter.

Øya har et rikt næringsliv og mye som skjer. Har dere is i magen kan det fort dukke opp noe. Det vil også dukke opp behov for vikar i butikk, post, kafédrift og renhold for deg som ikke ønsker fast stilling.

Har partneren din egen bedrift eller anledning til å ha eget kontorsted, har øya fasiliteter til dette. Kvarøy Fiskeoppdrett har nettopp utvidet sin administrasjonsbygning, og tilbyr nå kontorer til leie i et spennende kontorfellesskap. Det er også en trivelig kafé i tilknytning til kontorene hvor du kan leie kantinetjenester fra.

Men jeg har små barn. Finnes det ledig barnehageplass på Kvarøy?

Ja det gjør det! Ikke er det venteliste heller. Så har du med deg familien er det ikke noe problem. Det beste av alt: Det tar deg maks 10 minutter fra du går hjemmefra og til du er på jobb. Og i mellomtiden har du attpåtil fått levert ungen i barnehagen. Vi har også grunnskole her. Av øyas 86 innbyggere er rundt 25 barn og unge mellom 0 og 16 år. En ganske ung befolkning med andre ord.

Men Kvarøy virker som et veldig lite sted. Er det noe som skjer der på fritiden?

Det stemmer at Kvarøy er et lite sted. Allikevel er det ganske mye som skjer her. Vi har stor lekeplass og sykkelbane for ungene, pub, spisested, hall med golfsimulator og shuffleboard, bare for å nevne noe. I tillegg har vi ildsjeler som finner på mye gøy og kos. Kanskje er du også en ildsjel?

Gode fastlandsforbindelser gjør det enkelt å ta seg en helgetur om livet skulle bli for stille her ute. Og er du en som elsker fiske og friluftsliv så ligger fritiden rett utenfor døra di!

Dette høres jo spennende ut. Er det noe annet jeg trenger å vite?

Det kan kanskje være greit å vite at du selvsagt får gode lønns- og pensjonsvilkår hos oss. I tillegg får du helseforsikring, treningsavtale og årlig helsesjekk gjennom bedriftshelsetjenesten vår. Vi har også kantineordning hvor de som jobber på sjø får ferske matpakker med ut hver dag💙

Stillingen er 100 %, ikke turnus og arbeidssted er Indre Kvarøy. Derfor må du se for deg at du kan trives i et øysamfunn.

Overtid og helgearbeid må regnes med, men kompenseres med avspasering/ overtidsbetaling.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.