fbpx

Vikariat 80 % i vertskapet ved idrettssenteret

Søknadsfrist: 25.05.2022
Arbeidsgiver: Vefsn kommune Folkehelse

Kippermoen Idrettssenter er Vefsn kommunes aktivitetspark for idrett og fysisk aktivitet. Senteret består av 10 000 kvadratmeter med fasiliteter som 3 bassenger, squashbaner, idrettshall, fotballhall, innendørs skytebane, treningssenter, spinningrom og dansesal. I tillegg finnes et mangfold av utendørs anlegg i umiddelbar nærhet. Fotballbaner, sykkelløype, sykkelgård, tennisbaner, sandvolleyballbaner og friidrettstadion. På vinteren er det egen akebakke og skileikanlegg.

Vi trenger en sprudlende og ivrig kollega som vil være en del av laget vårt.

Vi har ledig et vikariat i vertskapet ved idrettssenteret. Vikariatet er i 80 % for 6 måneder, med muligheter for forlengelse. Størrelsen vil kunne økes om det viser seg behov for det. Arbeidstid er turnus med dag, kveld og helg. Gjeldende turnus har arbeid hver tredje helg.

Vårt vertskap fyller en viktig rolle i driften av senteret. Arbeidsoppgaver vil være kundebehandling og service, opplæring og tilsyn med publikum i badet, renhold og andre praktiske oppgaver.

Våre forventninger til deg:

  • Du er over 18 år og snakker godt norsk
  • Du er trygg i vann og svømmer godt
  • Du er serviceorientert og liker kundebehandling
  • Du byr på deg selv og tar initiativ
  • Du er en lagspiller og liker å jobbe med folk
  • Du holder deg i form og liker fysisk aktivitet
  • Har erfaring med trening og/eller erfaring som trener, gjerne for barn og unge

 

Annen nødvendig kunnskap vil bli gitt opplæring i. Søkere må gjennomføre og vise gode ferdigheter i vann før eventuell ansettelse. Det er krav om politiattest for stillingen.

 

Vi tilbyr

Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter

Faglig og positivt arbeidsmiljø

 

Lønnsvilkår

Lønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

 

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger.

Søkerlister blir offentliggjort.

Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.