fbpx

Vikariat 70% i Meløy, med mulighet for fast ansettelse

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Medvind Assistanse As Avd Narvik

Jeg er en ung kvinne på 33 år, bosatt på Ørnes og bor i egen leilighet. Jeg trenger assistenter for å kunne leve et fritt liv, da jeg har en diagnose som gjør at jeg trenger litt ekstra bistand i hverdagen.

Derfor ser jeg etter deg som er positiv, støttende og som kan være en veileder i de daglige gjøremålene mine. Jeg trenger noen som kan aktivisere meg, og være til stede både på gode og dårlige dager.

Kort fortalt trenger jeg assistanse fra et medmenneske, som kan gi meg den livskvalitetet jeg både har krav på og behov for. Du får muligheten til å skape din egen arbeidsplass, og ikke minst bli en god motivator for meg.

Min diagnose kan føre til mye ensomhet, og det er viktig for meg å fylle dagene med andre aktiviteter enn spill og TV. Det er viktig for meg å holde kroppen i bevegelse, og jeg håper vi kan finne på ting å gjøre, som å gå på turer, danseundervisning og fysioterapeut.

Selv om du jobber for meg, vil din arbeidsgiver være Medvind Assistanse. Hos dem vil du få god oppfølging og tariffestet lønn.

Med din hjelp er målet mitt å få et selvstendig liv.

Eksempler på arbeidsoppgaver kan være:

· Gi støtte og selvstendiggjøring i praktiske utfordringer

· Tilpasse oppgaver etter brukerens individuelle behov

· Oppfølging av daglige gjøremål

· Være med på ærender utenfor hjemmet

· Ut på reise

· Trening og daglige turer

Arbeidsgiver/arbeidsleder vil bidra med mulighet for faglig oppdatering og kursing.

Det framsettes krav om plettfri vandel og politiattest må være på plass før eventuell oppstart. Det er ingen krav om formell utdanning når en skal jobbe som BPA-assistent. Vi ser alltid etter en god match mellom bruker, arbeidsleder og assistent.

Kvalifikasjoner:

· Personlig egnethet vil bli sterkt vektlagt, samt kan jobbe selvstendig

· Erfaring fra lignede type arbeid kan bli vektlagt

· Være komfortabel med å jobbe i brukers hjem

· Førerkort klasse B

Jeg søker etter en assistent som enten kan jobbe 70% eller to assistenter som kan jobbe deler av stillingen. Mulighet for fast ansettelse.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.