fbpx

Vi søker etter en initiativrik og fremoverlent automasjonsingeniør

Søknadsfrist: 29.06.2022
Arbeidsgiver: Celsa Armeringsstål AS

Automasjonsavdelingen i vårt Stålverk søker nå etter en initiativrik og fremoverlent automasjonsingeniør som liker å jobbe i et høyt tempo og som får ting til å skje. Som en viktig del av prosessen vil du være med i og lede prosjekter slik at vi kan bli enda bedre på det vi gjør i dag. Du får engasjerte kollegaer som er faglig dyktige, og som vil være med å gjøre deg sterkere både faglig og personlig. Vi blir gode sammen! Du får blant annet:

 • bidra med din ekspertise på tekniske og tidsriktige løsninger i prosessforbedringsarbeidet vårt
 • arbeide med å utvikle våre PLS-systemer
 • bidra til at andre avdelinger og fagpersoner styrker seg innenfor sine fagfelt

Vi er sterkt engasjert i folkene våre – deres kompetanse og dedikasjon til jobben er avgjørende for at vi skal lykkes sammen. Vi ønsker å bli enda bedre, og søker derfor etter deg som er ingeniør eller sivilingeniør innen automasjon. Vi ønsker også at du:

 • er strukturert og løsningsdyktig
 • har en positiv energi og er engasjert i det du holder på med
 • liker å bli bedre sammen med andre og har respekt for mennesker rundt deg
 • er fremoverlent og som med et åpent sinn vil prøve ut nye måter å gjøre ting på
 • god språkforståelse og formuleringsevne på norsk og engelsk
 • personlig egnethet vil bli vektlagt

Det er også ønskelig at du har interesse for, og gjerne erfaring med PLS-programmering, frekvensomformere og industriell IT og OT, samt å inneha en teknisk forståelse for maskiner og utstyr.

Vi oppfordrer også nyutdannede til å søke på stillingen. Vi ønsker at du deltar i Kandidat Helgelands traineeprogram med oppstart 26. august 2022 dersom du oppfyller følgende kriterier;

 • minimum bachelor utdanning
 • ikke mer enn to års relevant arbeidserfaring etter endt utdanning

Kan du i tillegg tilføye humor og stå-på-vilje, vil laget vårt bli komplett! Blir du en av oss, skal vi ta imot deg med åpne armer og ønske deg velkommen til vår #CelsaFamily. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser i en hektisk og utfordrende stilling for deg som ønsker å arbeide i en spennende og internasjonal bedrift.

Hvis du synes dette høres spennende ut, og du vil bli en del av vårt team må du søke innen 29. juni. Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med avdelingsleder Tommy Forsbakk Riise på mobil 92620800 eller verkssjef Kjetil Brose på mobil 9500547.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.