fbpx

Vi søker en engasjert butikksjef

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Sørra Byggsenter As

Du vil få muligheten til å lede et team bestående av høyt kvalifiserte medarbeidere. Vi søker etter en leder som er resultatorientert og proaktiv, lidenskapelig opptatt av kundeservice og har evnen til å utvikle og inspirere sine medarbeidere. Vi ser etter en engasjert og støttende leder som motiverer sine medarbeidere gjennom tydelig ledelse og god kommunikasjon. Du må være åpen og nysgjerrig på dine medarbeidere. Du vil ha en viktig rolle i å bygge videre på vårt gode arbeidsmiljø og kultur i egen butikk. Du vil i tillegg være et bindeledd for å skape et godt samhold på tvers av ulike lokasjoner. Er du i tillegg engasjert, kreativ og har erfaring med butikkledelse da bør du søke på stillingen.

Som Butikkleder hos oss har du personal- og resultatansvar for butikken med hovedoppgave å sikre den daglige driften. Du vil få en hektisk og spennende hverdag.

Du vil aktivt være med på å bidra til å etterleve Monter's sine målsetninger og strategier:

* Tilstedeværelse for kunden og dine medarbeidere

* Resultatansvar, måloppnåelse og salg med tilhørende rapporteringer

* Drift og videreutvikling av butikken i tråd med våre retningslinjer

* Ansvar for at butikken er ryddig, ren og innbydende

* Etterleve våre HMS-rutiner iht. policy

* Påse at utstilling er a jour med hensyn til nye/utgåtte produkter,

prising samt profilering av butikken

Har du en selger i magen tror vi derfor du vil trives. Her blir du nemlig et av våre ansikter utad. Vi har et positivt arbeidsmiljø hvor alle spiller på lag og hvor trivsel er meget viktig. En fysisk og aktiv stilling med en hverdag preget av store variasjoner.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.