fbpx

Vi søker dyktig gruppeleder

Søknadsfrist: 8.02.2023
Arbeidsgiver: Brønnøysundregistrene

Om stillingen

Seksjon registerdrift har ansvaret for saksbehandling og kontroll, brukerveiledning og manuell tilgjengeliggjøring for alle de 17 registrene Brønnøysundregistrene forvalter. Seksjonen består av i overkant av 150 medarbeidere, og er inndelt i 5 grupper. Nå trenger vi deg som er en tydelig, profesjonell og inspirerende gruppeleder. Vi vil ha deg som ønsker å bidra til at de ansatte opplever stor grad av tillit, ansvar og handlingsrom.

Arbeidsoppgaver

 • personal- og produksjonsledelse
 • lede medarbeidere i en organisasjon i endring
 • bidra til at seksjonen leverer med god kvalitet på de produksjonsmålene vi har satt
 • oppfølging av daglig drift

Kvalifikasjoner

Du må ha

 • utdanning på bachelor- eller masternivå, gjerne innen administrasjon eller ledelse
 • ledererfaring, gjerne innen endringsledelse og/eller offentlig forvaltning

 

Personlige egenskaper

 • du har evne til å skape resultat og stå frem som en tydelig leder
 • du evner å følge opp og gi medarbeiderne jevnlige tilbakemeldinger
 • du bygger relasjoner basert på åpenhet, tillit og involvering
 • du motiverer dine medarbeidere til å nå mål, løse oppgaver og utfordringer
 • du behersker norsk godt, både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig

Stillingen er lønnet som kontorsjef med årslønn fra kr 573 900 – 746 900, avhengig av dine kvalifikasjoner. Prøvetiden er seks måneder.

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover.  Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.

For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er to treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT

Ta gjerne kontakt

Dersom du har spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med seksjonsleder Karianne O. Warholm tlf 976 65 429.

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.