fbpx

Vi ser etter vår nye ØKONOMIRÅDGIVER!

Søknadsfrist: 2.12.2022
Arbeidsgiver: TINE Rådgiving Nord-Norge

BLI MED I NORGES LEDENDE RÅDGIVERTJENESTE FOR MELKEPRODUKSJON!

TINE Rådgiving, distrikt Nord-Norge har ledig stilling som økonomirådgiver. Vi har et sterkt team på økonomi som vi ønsker å styrke med din kompetanse!

Våre rådgivere skaper tillit, motiverer og hjelper bonden/våre kunder til å nå sine mål, bedre sin drift og sin økonomi. Vi søker en positiv og framoverlent økonomirådgiver som evner å gjøre seg etterspurt og får energi av å se at kundene lykkes. Du vil overta en portefølje, men forventes å selge inn din kompetanse til dine kunder når du avdekker behov. Vi ser etter deg som har god kompetanse innen økonomi, fortrinnvis landbrukøkonomi. Våre kunder har behov for støtte i egen bedrift, økonomiske planer opp mot søknader og investeringer, budsjetter og tett oppfølging.  Forventningen er at du kan se helhet, sammen med våre melkeprodusenter, og finne den beste veien videre. Vi har kunder / bønder med høy kompetanse som trenger gode sparringspartnere/rådgivere innen økonomi. Både vi og bøndene er særs digitale, men en del reiser må påregnes. Du vil selvsagt få god opplæring og vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Distriktet dekker Nordland, Troms og Finnmark og rådgiverne ivaretar omkring 800 melkeprodusenter samt andre landbrukskunder. Arbeidsområdet for denne stillingen vil hovedsakelig være på Helgeland og delvis salten. Vi tilbyr våre kunder rådgiving av høy kvalitet innen fagområdene fôring, økonomi, driftsledelse, helse, avl og bygningsplanlegging. Ønsket kontorsted for denne stillingen er Mosjøen.

 

Vi gir verdifulle råd som samtidig skaper verdens beste samvittighet overfor gården, melka og familien, og vi leter etter deg som kan og vil være med på det!

Arbeidsoppgaver

 • Støtte, utfordre og inspirere bonden som bedriftsleder og slik bidra til at bonden utvikler sin bedrift.
 • Bidra til målstyring med en helhetlig og tverrfaglig tilnærming 
 • Jobbe med løpende produksjonsoptimalisering med bunnlinjefokus 
 • Avdekke behov for rådgivningstjenester 
 • Jobbe i tverrfaglige team med kollegaene 

Som rådgiver skal du markedsføre og selge egen kompetanse, fakturere timene du leverer og du har ditt eget budsjett du skal levere mot.  Noe reising og lange dager må påregnes.

Kvalifikasjoner

 • Høyere relevant utdanning. Fortrinnsvis innenfor økonomi, landbruksøkonomi, husdyrfag. 
 • Solid relevant erfaring kan kompensere for krav til høyere utdanning 
 • Kjennskap til landbruk/melkeproduksjon kan være en fordel
 • Erfaring med rådgiving kan være en fordel
 • Det er en forutsetning at du har førerkort klasse B og at du disponerer egen bil

Personlige egenskaper

 • Du trives med å skape relasjoner og jobbe med mennesker
 • Du brenner for økonomi og bedriftsstyring,  og har lyst til å utvikle deg faglig
 • Du får ting til å skje og tar ansvar for å skape resultat
 • Du skaper tillit i relasjonen til kunder og kollegaer
 • Du forstår hvordan dine råd påvirker det bedriftsøkonomiske hos kunden
 • Du kommuniserer godt muntlig og skriftlig (flytende norsk)
 • Du samarbeider godt med andre og spiller dine kollegaer gode
 • Du er strukturert og planlegger godt

Vi tilbyr

 • I TINE vil vi at våre ansatte skal trives, utvikle seg og å få muligheter. Derfor er arbeidsdagen i TINE Rådgiving preget av spennende utfordringer, kompetanseutvikling og samarbeid. I TINE blir du del av et trivelig arbeidsmiljø med tverrfaglig samarbeid og dyktige kollegaer som brenner for sitt fag og gjerne vil dele kunnskap og erfaringer. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, bilording og gode forsikrings-og pensjonsordninger.

  Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som kommer frem av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren og aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

  Finner du stillingen interessant ? Ta gjerne kontakt med distriktssjef Eirin Sannes Sleteng (97024632) for en uforpliktende og konfidensiell prat, eller søk i dag ved å sende søknad og CV via vårt elektroniske rekrutteringssystem. Ber om at relevante attester og vitnemål legges ved.

Kontaktinformasjon

Eirin Sannes Sleteng, Distriktssjef, +4797024632, eirin.sannes.sleteng@tine.no

Arbeidssted

Vestersidvegen 12
8658 Mosjøen

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:TINE Gruppa

Referansenr.:4579474540
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 02.12.2022

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.