fbpx

Vernepleier/sykepleier

Søknadsfrist: 16.04.2023
Arbeidsgiver: Sømna kommune

Om stillingen

Stillingen er underlagt Bo- og miljøtjenesten i Sømna kommune. Det er en brukerrettet stilling med 35,5 timers arbeidsuke og arbeid hver 3. helg. 

Arbeidsoppgaver

Som vernepleier/sykepleier i Bo- og miljøtjenesten vil du ha oppfølgingsansvar for brukere bosatt i kommunale boliger og hjemmeboende brukere. Tverrfaglig samarbeid er en vesentlig del av arbeidshverdagen, og du vil også kunne få ansvaret som koordinator for indiviuelle planer. 

 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vi søker deg med 3 årig høgskoleutdanning, fortrinnsvis vernepleier eller sykepleier. 

Vi ser etter deg som

 • Ser muligheter ikke begrensninger
 • Ser hele mennesket
 • Er tålmodig
 • Evner å sette grenser
 • Er strukturert
 • Liker fysisk aktivitet og være ute
 • Liker å jobbe forebyggende

Du må ha førerkort klasse B (for bil med manuelt gir), og du må beherske norsk godt muntlig og skriftlig.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr

 • En variert arbeidshverdag 
 • En tjeneste med gode muligheter for medbestemmelse i egen arbeidsdag
 • Et godt arbeidsmiljø
 • Et godt nærmiljø
 • God pensjonsordning

Kontaktperson

Enhetsleder Bo- og miljøtjenesten:

Maivi Olsen, epost: maivi.olsen@somna.kommune.no, tlf. 468 91 899 

Om Sømna kommune

Velkommen til herlige Sømna, vakkert beliggende på Helgelandskysten – Helgelandskysten kalles med rette verdens vakreste skjærgård. Klarer du deg uten storbyfordeler som rushtrafikk, bilkø, høye boligpriser og lange handlegater, kan det tenkes du kommer til å stortrives på Sør-Helgeland. Sømna kommune er en av fem kommuner på Sør-Helgeland, og ligger helt sør på Helgelandskysten. For dem som er glad i storslått natur, er det få steder som kan måle seg med dette. Her kan du gå fjellturer etter merkede løyper, fiske i fjellvann, eller bruke en av landets vakreste skjærgårder til rekreasjon, fisking m.m. Kommunen har et aktivt idrettsmiljø både når det gjelder sommer og vinteraktiviteter. I tillegg har kommunen et aktivt kulturliv. Med våre ca. 2.000 innbyggere er Sømna kommune i utvikling, både når det gjelder tilrettelegging av kultur og natur for allmennheten, og etablering av ny næringsvirksomhet. Kommunen har et aktivt landbruk. Kommunesenteret Vik ligger midt i kommunen. Brønnøysund som ligger 40 km fra kommunesenteret Vik, har lufthavn med blant annet direktefly til Oslo og hurtigruteanløp. Sømna kommune sysselsetter ca. 200 årsverk og har et budsjett på ca. 193 millioner.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.