fbpx

Vefsn brann og redningstjeneste

Søknadsfrist: 29.05.2022
Arbeidsgiver: Vefsn kommune Brann og redning

Brann- og redningstjenesten i Vefsn kommune har samarbeid med Grane og Herøy. Dette gjør at vårt arbeidsområde strekker seg fra innland og fjell til fjorder som fører ut til havet og øyriket. En fantastisk arbeidsplass med et hav av variasjoner, muligheter og et herlig arbeidsmiljø.

Vil du bli brannforebygger i Vefsn brann og redning?

Vi har ledig en heltidsstilling som brannforebygger innenfor feiing og tilsyn med fyringsanlegg i helårsboliger, fritidsboliger og næringsbygg.

Arbeidsoppgaver

 • Feiing og tilsyn av fyringsanlegg
 • Saksbehandling og oppfølging etter feiing og tilsyn
 • Informasjons- og motivasjonstiltak innen brannvern og fyring
 • Informasjon til skoleklasser, kampanjer med mere
 • Delta i avdelingens planleggingsarbeid 

Ønskede kvalifikasjoner

 • Svennebrev som feier (ikke et krav)
 • Søkere uten svennebrev må være villig til å gjennomføre nødvendig opplæring fram til svennebrev.
 • God evne til muntlig og skriftlig kommunikasjon
 • God helse og stå på humør
 • Inneha førerkort kl. B

Det er på sikt ønskelig at den ansatte deltar i Vefsn brann og redning sin reservestyrke.

I denne stillingene legges det stor vekt på gode samarbeidsevner og stor grad av serviceinnstilling, søker må også kunne jobbe selvstendig og målrettet. Personlig egnethet vil derfor være tungtveiende.

Vi tilbyr

 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Stimulerende og spennende fagmiljø
 • Varierte arbeidsoppgaver
 • Faglig og positivt arbeidsmiljø

Informasjon

Stillingen ligger under forebyggende avdeling med arbeidssted Mosjøen brannstasjon. Den som tilsettes må bære uniform iht. gjeldende reglement.

Stillingen vil innebære noe reiseaktivitet innenfor Vefsn, Grane og Herøy kommune. Det må påregnes en del ferdsel i flott natur med hjelp av båt, til fots eller bruk av ATV ettersom deler av jobbens arbeidsoppgaver innbefatter feiing/tilsyn av fritidsboliger.

Lønnsvilkår

Lønn ihht. gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju.

Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting må det legges fram tilfredsstillende politiattest. Det vil bli gjennomført helsekontroll av den tilsatte innenfor prøvetiden på lik linje med de andre brannforebyggere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.