fbpx

Vårt varehus Biltema Mo i Rana er på jakt etter en motiverende og aktiv leder!

Søknadsfrist: 12.02.2023
Arbeidsgiver: Biltema Norge AS

Vi søker nå en varehussjef som har kunden i fokus, er engasjert i varehuset, og som er en inspirerende leder for vårt fantastiske team Biltema Mo i Rana!

I Biltema tilbyr vi deg som varehussjef en variert arbeidshverdag sammen med et godt team og hyggelige kolleger. Som varehussjef har du overordnet ansvar for at den totale driften av varehuset ivaretas. Dette innebærer blant annet: omsetning, innkjøp, logistikk, økonomi, personal og markedsføring, samt gjennomføre og realisere Biltemas konsept og rutiner. Biltema er en spennende bedrift som byr på mange muligheter for deg som er engasjert i drift, personal og varehandel!

Målet vårt er å ha medarbeidere som synes det er givende å jobbe for Biltema, og som har en interesse for våre produkter og vårt sortiment. Vi ønsker at våre medarbeidere skal møte kundene med et smil, og hjelpe dem så godt de kan slik at de føler seg velkommen når de besøker oss.
I Biltema tror vi på mangfold. Vi tror helt enkelt at vi utvikler hverandre best dersom vi er ulike, og gjennom hele tiden å utøve og øke vår kompetanse utvikler vi også Biltema som organisasjon.

I Biltema jobber vi etter verdiene enkelhet, sparsommelighet, handlekraft, orden og fleksibilitet.  For å lykkes i stillingen som varehussjef forventer vi at du kan identifisere deg med våre verdier og at disse preger ditt arbeid i varehuset ovenfor kunder og ansatte. 

Som varehussjef i Biltema Norge AS vil dine sentrale oppgaver være:

 • Ansvar for operativ drift, budsjett og resultatoppnåelse
 • Skape gode kundeopplevelser i varehuset
 • Personalledelse: herunder rekruttering, opplæring, oppfølging og utvikling av medarbeidere, ca 15 ansatte. 
 • Følge opp og etterleve Biltemas konsept og rutiner
 • Konseptetterlevelse i form av driftsrutiner, butikkstandard, pris og sortiment
 • Tydelig leder med evne til å motivere ditt personale

Kvalifikasjoner:

 • Du er en kremmer, og har kunnskap i butikkdrift, økonomistyring, lager, logistikk, markedsføring, samt kunsten å drive med salg.
 • Interesse for, og erfaring fra, salg og gode opplevelser i butikk
 • Erfaring med Personalledelse
 • Relevant ledererfaring innen varehandel eller annen teknisk utdanning
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Flink til å tilpasse deg endringer og etterfølge rutiner
 • Du er i god fysisk form, da hverdagen består av en del tunge løft

Arbeidssted vil være på vårt varehus i Mo i Rana. Stillingen er 100% heltid, og det vil forekomme kvelds- og helgearbeid.

Vi vil kontakte aktuelle kandidater som oppfyller oppsatte kvalifikasjonskrav og gjennomføre intervjuer fortløpende. Grip muligheten å bli vår nye varehussjef, send din søknad allerede i dag!
 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.