fbpx

Undervisningsstillinger – Vevelstad kommune

Søknadsfrist: 16.04.2023
Arbeidsgiver: Vevelstad Kommune Sentraladmin

Arbeidsoppgaver:

Undervisning/opplæring etter gjeldende lovverk og læreplaner for grunnskolen. Opplæringen skjer i samarbeid med andre lærere, fagarbeidere, og andre ansatte.

Arbeidsoppgavene omfatter også arbeid med planlegging og utvikling, vurdering og oppfølging, samt tett samarbeid med foreldre og andre relevante samarbeidspartnere for skolen. Undervisning på alle trinn fra 1.-10.trinn.

Kvalifikasjoner:

Godkjent lærerutdanning med kompetanse til å undervise i ett eller flere av disse fagene: Matematikk 5.-10., naturfag, engelsk 5.-10, norsk og fremmedspråk spansk/tysk/fransk.

  • Godkjent og fullført lærerutdanning foretrekkes; grunnskolelærer 1.- 7. trinn, grunnskolelærer 5. – 10. trinn og allmennlærerutdanning.
  • Faglige fordypninger samt andre spesielle kvalifikasjoner oppgis i søknaden sammen med oppsett over praksis og referanser.
  • IKT: Det forventes gode digitale ferdigheter og kjennskap til digitale plattformer og hjelpemidler.
  • Må leveres politiattest av nyere dato før tilsettelse.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Personlige egenskaper:

Vi søker etter dyktige pedagoger med faglige ambisjoner som er gode til å jobbe i team, og som bidrar i skolens kollektive utviklingsprosesser.

Det forventes at du har blikk for den enkelte elev så vel som for gruppen, at du er samarbeidende og kommuniserende, er en tydelig klasseleder og en god kollega. Det vil være behov for stor arbeidskapasitet.

Som lærer i Vevelstad kommune forventes det at du viser profesjonalitet i møte med alle elever, både de som tester grenser og de som er mindre synlige. Fleksibilitet, omsorg og toleranse er like viktig som faglig kunnskap.

Vi tilbyr:

Arbeidstakere tilsettes i kommunen på de vilkår som følger av lovbestemmelser, reglement og gjeldende tariffavtaler. De første 6 måneder er prøvetid. Arbeidstakere vil få gode pensjonsordninger, det trekkes 2 % av lønn til pensjonsordning.

  • Lønn etter tariffavtale
  • Gode uteområder, og muligheter for uteskole
  • Mulighet for kursing i områder vi trenger kompetanse
  • En skole i utvikling
  • Medlem av et større profesjonsfelleskap på Sør-Helgeland

Generell informasjon:

Søkere som vil påberope seg fortrinnsrett må angi dette i søknaden. For stillinger med krav om politiattest er det et vilkår for å tiltre stillingen at tilfredsstillende politiattest framlegges. Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet en offentlig søkerliste etter at søknadsfristen er ute. Søkere som likevel ønsker at søknaden blir behandlet konfidensielt, bes opplyse om dette og grunngi det særskilt i søknaden. I tilfelle vi ikke finner tilstrekkelig begrunnelse for å bli unntatt offentlighet, vil vi ta kontakt tilbake, slik at søkere kan velge mellom å trekke sine søknader eller stå fram med navn.

Søknad med CV og referanser sendes til: post@vevelstad.kommune.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.