fbpx

Trainee i Rana Gruber AS

Søknadsfrist: 1.03.2023
Arbeidsgiver: Rana Gruber AS

Kickstart karrieren med en traineestilling på Helgeland

Traineeprogrammet Kandidat Helgeland gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i ulike virksomheter på Helgeland.

Nyutdannet og eventyrlysten? Vi garanterer deg et uforglemmelig år!

Som trainee i Kandidat Helgeland får du en ettårig stilling med konkurransedyktige betingelser i én virksomhet. Du får i tillegg faglig og personlig utvikling gjennom deltakelse på kurs i styrkebasert ledelse. For at du skal bli godt kjent med hva Helgeland har å by på drar vi på bedriftsbesøk, studietur og sosiale samlinger – i tillegg til at du får vær med på kule opplevelser.

Du blir en del av traineegjengen og alt ligger til rette for at du kan få et stort profesjonelt – og tverrfaglig nettverk

Vil du være med å utvikle morgendagens prosessindustri ved Rana Gruber?

Rana Gruber er et av Norges største gruveselskap med ulike driftsformer både i dagbrudd og underjordsgruve. De er et moderne børsnotert selskap med ambisiøse mål. De nye gruvene som skal bygges i fremtiden vil i all hovedsak være underjordsgruver som etableres i forekomster som tidligere har vært drevet som dagbrudd. Selskapet har om lag 300 ansatte, og en årlig produksjonskapasitet på 1,8 millioner tonn ferdigprodukt. I 2021 omsatte vi for 1,7 mrd. norske kroner og arbeider for å være en viktig bidragsyter til næringslivet i Nordland.

Gjennom selskapets fire kjerneverdier – stolt, modig, trygg og ansvarlig – er Rana Grubers mål å være en bærekraftig mineralprodusent i verdensklasse. Innen 2025 skal de være verdens første CO2-frie jernmalmprodusent. Helse, miljø og sikkerhet skal gjennomsyre ders prosesser og de har en null-skade-visjon.

Les mer på Rana Gruber AS.

Rana Gruber søker deg som: 

  • Har bachelor- eller mastergrad innen mineralteknologi, metallurgi, bergverk, automasjon, maskin eller vedlikehold
  • Er fremoverlent og initiativrik
  • Liker å jobbe i et tverrfaglig team
  • Er nysgjerrig

Det er flere grunner til å jobbe hos Rana Gruber:

  • De tilbyr konkurransedyktige lønnsvilkår med gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Arbeidsmiljøet i bedriften er godt og inkluderende
  • Bedriften har lange tradisjoner med godt samarbeid med fagforeningene, og ordnede arbeidsforhold
  • De har strategisk målsetning om mangfold og kjønnsbalanse på arbeidsplassen
  • Topp moderne utstyr
  • Bonusavtale for alle ansatte

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.