fbpx

Trainee i Hemnes kommune

Søknadsfrist: 1.03.2023
Arbeidsgiver: Hemnes kommune

Kickstart karrieren med en traineestilling på Helgeland

Traineeprogrammet Kandidat Helgeland gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i ulike virksomheter på Helgeland.

Nyutdannet og eventyrlysten? Vi garanterer deg et uforglemmelig år!

Som trainee i Kandidat Helgeland får du en ettårig stilling med konkurransedyktige betingelser i én virksomhet. Du får i tillegg faglig og personlig utvikling gjennom deltakelse på kurs i styrkebasert ledelse. For at du skal bli godt kjent med hva Helgeland har å by på drar vi på bedriftsbesøk, studietur og sosiale samlinger – i tillegg til at du får vær med på kule opplevelser.

Du blir en del av traineegjengen og alt ligger til rette for at du kan få et stort profesjonelt – og tverrfaglig nettverk.

Ønsker du å jobbe hos Hemnes kommune?

Mellom smul sjø og evig snø ligger Hemnes kommune vakkert til i hjertet av Helgeland, med pendleravstand til Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. I Hemnes finnes Nord-Norges høyeste fjell Oksskolten (1916 moh.), store bremassiv og idylliske fjordarmer. Bor du i Hemnes, har du kort vei til både by, fjell og kyst! Du kan ta en ettermiddagstur på fjellet, enten til fots, på ski eller med snøscooter. Vil du på hyttetur, har den lokale turistforeninga fire fine hytter i Okstindanmassivet. Vil du på sjøen, er det tre båtforeninger som legger til rette fine marinaer for deg. Eller kanskje vil du drive aktiv idrett, og da er sjansen stor for at du finner noe for deg i et av de fem idrettslagene. I Hemnes finnes det nemlig en forening for det meste, og for folk i alle aldre, enten du driver med kor og teater, jakt og fiske, motorsport og scooter, eller andre ting. Og driver du med kunst eller musikk, er du i godt selskap! Hele året arrangeres festivaler, konserter og spel, hvor kreative innbyggere byr på stor skaperglede og stor dugnadsånd for å lage gode opplevelser for alle som vil være med.

Hemnes kommune som arbeidsgiver har et mangfold av kompetansearbeidsplasser i mange sektorer.

Hemnes kommune søker etter deg som:

Har utdannelse som sykepleier, og i tillegg:

  • Trives med å jobbe med mennesker, og viser omsorg for andre
  • Har evne til refleksjon og er selvstendig
  • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Liker utfordringer
  • Du som er fortrolig med bruk av relevante IT-verktøy

Hemnes kommune kan tilby deg:

  • Engasjerte og dyktige medarbeidere
  • En spennende arbeidshverdag, med meningsfulle og utfordrende arbeidsoppgaver
  • Rekrutteringstillegg (40 000,- over tariff)
  • Nattillegg for sykepleiere (50 000,- på full stilling)
  • Stipendordning

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.