fbpx

Trainee i Helgeland Plast AS

Søknadsfrist: 1.03.2023
Arbeidsgiver: Helgeland Plast AS

Kickstart karrieren med en traineestilling på Helgeland

Traineeprogrammet Kandidat Helgeland gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i ulike virksomheter på Helgeland.

Nyutdannet og eventyrlysten? Vi garanterer deg et uforglemmelig år!

Som trainee i Kandidat Helgeland får du en ettårig stilling med konkurransedyktige betingelser i én virksomhet. Du får i tillegg faglig og personlig utvikling gjennom deltakelse på kurs i styrkebasert ledelse. For at du skal bli godt kjent med hva Helgeland har å by på drar vi på bedriftsbesøk, studietur og sosiale samlinger – i tillegg til at du får vær med på kule opplevelser.

Du blir en del av traineegjengen og alt ligger til rette for at du kan få et stort profesjonelt – og tverrfaglig nettverk.

Vil du jobbe i Helgeland Plast?

Helgeland Plast AS er et heleid datterselskap av AKVA group, og er en ledende teknologi- og serviceleverandør til den globale akvakulturindustrien. Selskapet holder til i Mo i Rana med umiddelbar nærhet til Ranfjorden. De har gjennom flere tiår produsert og solgt plastrør, rørdeler og båter til kunder i hele Norge, og i verden for øvrig.

På Helgeland Plast produserer de Polarcirkel båt, Polarcirkel merd, plastrør, skreddersydde rørdeler og andre produkter i PE-plast. Selskapet ble grunnlagt i 1971 og har i dag over 90 medarbeidere. Som følge av økt etterspørsel, ble det i 2017 gjort betydelige investeringer i økt produksjonskapasitet og mer moderne produksjonslinjer i deres rørfabrikk, samtidig som deres båt- og merproduksjon også er i kontinuerlig utvikling. Investeringene og utviklingen har gjort selskapet rustet for ytterligere vekst i årene som kommer.

Dersom du blir trainee hos Helgeland Plast har du gleden av å jobbe i en bedrift i vekst, som produserer markedsledende produkter. De strekker seg langt for å nå deres mål og for at kundens ønsker blir ivaretatt. 

Helgeland Plast søker etter deg som: 

I årene som kommer skal Helgeland Plast forsterke deres satsning mot eksisterende og nye markeder. De har behov for fersk kompetanse og søker etter en Kvalitetsingeniør og en R&D-ingeniør, med kompetanse på teknisk tegning, hvor man får være med å utvikle bedriften og produktene deres videre. I tillegg tar de imot åpne søknader til bedriften.

Personlige egenskaper er også viktig for Helgeland Plasr, og vi ønsker at du:

  • Er opptatt av ryddighet, kvalitet og effektivitet
  • Drives av å jobbe med kontinuerlig forbedring og er løsningsorientert
  • Er entusiastisk og engasjert, og bidrar faglig og sosialt

Helgeland Plast tilbyr deg: 

  • Et godt arbeidsmiljø
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Konkurransedyktig lønn og pensjonsordning
  • En bedrift i vekst og utvikling, som produserer markedsledende produkter
  • Konkurransedyktig lønn, forsikrings- og pensjonsordning
  • Et aktivt bedriftsidrettslag

 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.