fbpx

Trainee i Celsa Armeringsstål AS

Søknadsfrist: 1.03.2023
Arbeidsgiver: Celsa Armeringsstål

Kickstart karrieren med en traineestilling på Helgeland

Traineeprogrammet Kandidat Helgeland gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i ulike virksomheter på Helgeland.

Nyutdannet og eventyrlysten? Vi garanterer deg et uforglemmelig år!

Som trainee i Kandidat Helgeland får du en ettårig stilling med konkurransedyktige betingelser i én virksomhet. Du får i tillegg faglig og personlig utvikling gjennom deltakelse på kurs i styrkebasert ledelse. For at du skal bli godt kjent med hva Helgeland har å by på drar vi på bedriftsbesøk, studietur og sosiale samlinger – i tillegg til at du får vær med på kule opplevelser.

Du blir en del av traineegjengen og alt ligger til rette for at du kan få et stort profesjonelt – og tverrfaglig nettverk.

Vil du jobbe i Celsa Armeringsstål? 

Vil du jobbe i én av Norges mest høyteknologiske bedrifter? Celsa Armeringsstål er en kulturrik Celsa-familie som jobber på tvers av landegrenser og avdelinger. Med over 9600 arbeidsplasser i Europa, tilbyr de deg et nettverk i et internasjonalt miljø.

De er Norges største gjenvinningsbedrift, og har til sammen 340 ansatte i Mo i Rana fordelt på et stålverk og et valseverk. De resirkulerer stål tilsvarende to Eiffeltårn i uka og valser årlig armeringsstål som i lengde strekker seg til månen og tilbake. Hele organisasjonen jobber kontinuerlig med å skape det mest bærekraftige produktet. Hos Celsa Armeringsstål er ingenting umulig!

Celsa Armeringsstål er sterkt engasjert i folkene sine – deres kompetanse og dedikasjon til jobben er avgjørende for at de skal lykkes sammen. De ønsker å bli enda bedre, og søker derfor etter deg med en bachelor- eller mastergrad innen IT, metallurgi, maskin, automasjon eller prosess.

Celsa søker deg som:

  • Er løsningsdyktig
  • Har positiv energi og er engasjert i det du holder på med
  • Liker å bli bedre sammen med andre og har respekt for mennesker rundt deg
  • Er fremoverlent og med åpent sinn vil prøve ut nye måter å gjøre ting på

Celsa tilbyr deg:

  • Unike muligheter til faglig og personlig utvikling med en stor heiagjeng i ryggen
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Tverrfaglig internasjonalt miljø
  • Konkurransedyktige betingelser

Les mer på celsanordic.com og på vår facebookside.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.