fbpx

Trainee hos Tive

Søknadsfrist: 1.03.2023
Arbeidsgiver: Tive Tag Mo i Rana

Kickstart karrieren med en traineestilling på Helgeland

Traineeprogrammet Kandidat Helgeland gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i ulike virksomheter på Helgeland.

Nyutdannet og eventyrlysten? Vi garanterer deg et uforglemmelig år!

Som trainee i Kandidat Helgeland får du en ettårig stilling med konkurransedyktige betingelser i én virksomhet. Du får i tillegg faglig og personlig utvikling gjennom deltakelse på kurs i styrkebasert ledelse. For at du skal bli godt kjent med hva Helgeland har å by på drar vi på bedriftsbesøk, studietur og sosiale samlinger – i tillegg til at du får vær med på kule opplevelser.

Du blir en del av traineegjengen og alt ligger til rette for at du kan få et stort profesjonelt – og tverrfaglig nettverk.

Ønsker du å jobbe hos Tive? 

Tive har utviklet en bransjeledende IoT løsning som hjelper produsenter og avsendere å oppnå sanntidssynlighet i forsyningskjedene gjennom sensorer og programvare som dokumenterer varens lokasjon og tilstand.

Tive har ca. 200 ansatte globalt og en avdeling med 14 ansatte i Mo i Rana som arbeider hovedsakelig med programvareutvikling, R&D, elektronikk, teknisk support og prosjektledelse.

For mer informasjon, sjekk ut nettsiden vår her, og linkedin her

For å styrke Tive sin kompetanse søker de nå etter:

  • Apputviklere for både iOS og Android
  • Backend- og frontendutviklere med interesse og erfaring med skybaserte løsninger
  • Ingeniører innen elektronikk og produktutvikling.

Tive kan tilby deg:

Den rette kandidaten kan forvente seg jobb i et internasjonalt miljø, med både markedsledende kunder, leverandører og partnere. Tive har internasjonale investeringsfond på eiersiden med store ambisjoner for selskapet. De forventer høy grad av profesjonalitet i jobben du gjør, og du kan forvente det samme av Tive som arbeidsgiver. Hos dem får du flere fordeler:

  • Utfordrende oppgaver i en internasjonal bedrift
  • Gode muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Varierte arbeidsoppgaver i en bedrift i vekst
  • Konkurransedyktige betingelser

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.