fbpx

Trainee hos Haaland

Søknadsfrist: 1.03.2023
Arbeidsgiver: Haaland

Kickstart karrieren med en traineestilling på Helgeland

Traineeprogrammet Kandidat Helgeland gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i ulike virksomheter på Helgeland.

Nyutdannet og eventyrlysten? Vi garanterer deg et uforglemmelig år!

Som trainee i Kandidat Helgeland får du en ettårig stilling med konkurransedyktige betingelser i én virksomhet. Du får i tillegg faglig og personlig utvikling gjennom deltakelse på kurs i styrkebasert ledelse. For at du skal bli godt kjent med hva Helgeland har å by på drar vi på bedriftsbesøk, studietur og sosiale samlinger – i tillegg til at du får vær med på kule opplevelser.

Du blir en del av traineegjengen og alt ligger til rette for at du kan få et stort profesjonelt – og tverrfaglig nettverk.

Ønsker du å jobbe hos Haaland? 

Ønsker du å jobbe i en bedrift som har som sitt viktigste mål at du skal trives, finne mening og utvikle deg sammen med et team av flotte kollegaer? Haalands mål er nemlig intet mindre enn å være verdens beste arbeidsgiver.

I sjela er de et nordnorsk konsern med hjerte for folk og de tekniske fagene. Med nordnorsk stå-på vilje og humør griper de tak i prosjekter og oppgaver, og setter deres ære i å levere kvalitet og verdi til deres kunder. Det har de gjort i over 70 år, og er nøkkelen til den veksten ansatte sammen har skapt.

Med over 300 ansatte i konsernet kan de tilby deg kollegaer med bred kunnskap og personlighet. De har fagnerdene, som vi digger, som leser NEK`en på senga og pugger bygningsdelstabellen til middag. De har hun som alltid har drømt om å bli rørlegger og nå tar fagbrevet som voksen. De har han som elsker el kontroll og føler sterk tilfredshet av å vite at alle byens bygg er kontrollerte og samtlige avvik er rettet opp i. De har de som brenner for fagene sine, og de som brenner for samspillet ved å jobbe tverrfaglig og leverer de råeste tekniske løsninger. De har fantastiske folk fra over elleve nasjonaliteter, fra ulike kulturer og religioner som skaper en herlig bredde og mangfold.

Det skal være artig å gå på jobb hos Haaland. De har et sosialt arbeidsmiljø hvor det er lov å være seg selv. Det er, og skal være, høyt under taket hos dem.

Haaland søker etter deg som: 

Haaland trenger deg som ikke tror du kan noen ting, og du som kan alt! CV-en din kan se ut som ett toppscore kort, men den kan også være hullete. Det viktigste for Haaland er alltid deg, dine holdninger, verdier, motivasjon og kompetanse. Haaland er ute etter deg som:

 • Er ingeniør innen tekniske fag
 • Er teknisk interessert og nysgjerrig
 • Har evne til å jobbe både selvstendig og i team 
 • Interesse for faget og brenner for nyutvikling og energieffektive løsninger
 • Er handlekraftig, selvstendig og løsningsorientert

Hvorfor velge oss i Haaland? 

 • Du vil få utfordrende arbeidsoppgaver i en offensiv bedrift i vekst.
 • Anerkjent aktør i markedet.
 • Firmahus i Orlando, og firmaleiligheter i Hemavans Fjellheim og på Spanias solkyst.
 • Tilgang til treningsrom og kantine på visse lokasjoner.
 • Mange og gode kolleger med spennende interesser og hobbyer som du kan bli en del av.
 • Mulighet til å utvikle deg og vokse internt i selskapet.
 • Et meget godt og tverrfaglig arbeidsmiljø.
 • En spennende og lærerik hverdag der du er med og skaper din og vår arbeidsplass.
 • Sosiale sammenkomster i jobbsammenheng og privat.
 • Gode forsikringsordninger.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.