fbpx

Trainee Brønnøysundregistrene

Søknadsfrist: 1.03.2023
Arbeidsgiver: Brønnøysundregistrene

Kickstart karrieren med en traineestilling på Helgeland

Traineeprogrammet Trainee Helgeland gir nyutdannede med bachelor- eller mastergrad muligheten til å starte karrieren med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter i ulike virksomheter på Helgeland.

Nyutdannet og eventyrlysten? Vi garanterer deg et uforglemmelig år!

Som trainee i Trainee Helgeland får du en ettårig stilling med konkurransedyktige betingelser i én virksomhet. Du får i tillegg faglig og personlig utvikling gjennom deltakelse på kurs i styrkebasert ledelse. For at du skal bli godt kjent med hva Helgeland har å by på drar vi på bedriftsbesøk, studietur og sosiale samlinger – i tillegg til at du får vær med på kule opplevelser.

Du blir en del av traineegjengen og alt ligger til rette for at du kan få et stort profesjonelt – og tverrfaglig nettverk.

Vil du bli trainee i Brønnøysundregistrene?

Ønsker du å jobbe i et av Nord-Norges største IT-miljø, med mulighet til å forme fremtidens digitale samfunn? Brønnøysundsregistrene har et stort fagmiljø og utmerkede utviklingsmuligheter. De kan tilby en flott arbeidsplass med spennende oppgaver, der du må like faglige utfordringer. De fleste av deres 430 ansatte jobber i Brønnøysund.

Brønnøysundsregistrene har 3 ledige stillinger:

Trainee Analyse

Trainee UX/-prosjektdesigner

Trainee IT

Brønnøysundsregistrene tilbyr deg: 

  • Interessante og utfordrende oppgaver
  • Uformelt miljø
  • Stort fagligmiljø innenfor IT
  • Gode ordninger for opplæring og videreutvikling
  • Fleksibel arbeidstid
  • Mulighet for trening i arbeidstid
  • Bistand med å skaffe bolig
  • Bedriftsidrettslag, sosiale aktiviteter

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.