fbpx

Tilkallingsvikar ved Brønnøy barnehage

Søknadsfrist: 3.04.2023
Arbeidsgiver: Brønnøy kommune

Har du lyst til å være tilkallingsvikar hos oss?

Vi søker etter tilkallingsvikarer til alle våre barnehager. Behov oppstår ofte på kort varsel.

Vi søker etter engasjerte og omsorgsfulle personer som kan tenke seg å være tilkallingsvikar i de fire barnehagene våre. Enten du er ung, midt i livet, nettopp blitt pensjonist med litt ekstra tid eller har mulighet i en lang turnusfri må du gjerne ta kontakt for en prat og sende inn en søknad.

Barnehagene våre

Toftsundet barnehage ligger landlig til på Toft ca. 5 km fra sentrum. Vi har to avdelinger med plass til 42 barn og er en pedagogisk arena for barn mellom 1-6 år.

Vi har et aktivt læringsmiljø med naturen i sentrum og rom for spontanitet i hverdagen. Vi ønsker å gripe øyeblikkene! Vi er opptatt av barns frie lek – gjennom lek knytter barn vennskapsbånd. Derfor har vi også sosial kompetanse i fokus, slik at vi skaper gode forutsetninger for vennskap. Hos oss får barna medvirke i egen hverdag. Vi har bålgaranti på alle turer og egen grillhytte på utelekeplassen som brukes daglig både til mat, hvile og aktiviteter. Toftsundet har en naturlig utelekeplass med steiner, trær, bakker, gress og stier som vi er stolte av. Vi har også mange fine inneaktiviter. Barnehagen vår er matboksfri.

Salhus barnehage er en pedagogisk arena for barn i alderen 1-6 år, har tre avdelinger og plass til 51 barn. Barnehagen vår ligger skjermet til i et boligfelt, og har Salhus skole som nærmeste nabo.

Leken har en sentral plass hos oss, og vi jobber aktivit for å legge til rette for dette. Vi ser etter magien i hverdagen og ønsker at alle barn skal ha en venn å dele magien med. Alle barna skal bli sett, hørt og forstått, og de skal få medvirke til sin dag i barnehagen. Vi har grillhytte på uteområdet og har faste turplasser i nærmiljøet. Vi har også vår egen lille kjøkkenhage! Barnehagen vår er matboksfri. Vi mener omsorgsfulle relasjoner gir grunnlag for trivsel, god selvfølelse, vennskap og robuste barn. Dette jobber vi bevisst med.

Furutoppen barnehage er en pedagogisk arena for barn i alderen 1-6 år, med fire avdelinger og plass til 78 lekne barn. Barnehagen vår ligger midt i hjerte av byen vår, med varierte skog- og turområder og sjøen/fjæra rett utenfor porten.

Vi setter hverdagspedagogikken i fokus og ønsker at barn får medvirke i egen hverdag. Vi søker gode opplevelser gjennom uteliv hele året og har mange fine turområder i nærheten. Vi har to lekeplasser innenfor porten, en på framsida med lekeapparater og en naturlig utelekeplass på baksiden med steiner, trær, bakker, gress og grillhytte. Vi besøker også bibliotek, sykehjem og er med på kulturelle ting som skjer i byen vår. Alle barn skal oppleve vennskap og være en del av det sosiale fellesskapet.

Klokkargården barnehage består av to avdelinger med plass til 45 lekne barn. Barnehagen vår ligger i Hommelstø ca. 30 minutter fra Brønnøysund. Vi har et inkluderende og godt arbeidsmiljø der du vil bli godt tatt imot og ivaretatt.

Sammen utvikler vi røtter og vinger. Vi har fokus på robuste barn, med det så mener vi at naturen er den beste arena for å få allsidige utfordringer uansett alder, ferdighetsnivå eller interesser. Vi ønsker at barna skal få oppleve glede og mestring, der de leker, lærer og utvikler seg i et sosialt og kulturelt felleskap. Leken skal ha en sentral plass hos oss og lekens egenverdi skal anerkjennes. Vi skal gi leken gode vilkår for utvikling, læring, sosial og språklig samhandling. Gjennom lek knytter barn vennskapsbånd.

Arbeidsoppgaver

 • Interesse, glede og ønske om å være sammen med barn.
 • Gi omsorg for det enkelte barn og barnegruppen.
 • Delta aktivt i lek og aktiviteter sammen med barna.
 • Bidra til et godt og trygt lærings- og arbeidsmiljø for barn og ansatte.
 • Bidra i planlegging, gjennomføring og evaluering av det pedagogiske arbeidet.
 • Fleksibilitet er viktig, da man plutselig kan bli oppringt og få et oppdrag på kort varsel.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 • Barnehageerfaring er ønskelig eller annet arbeid med barn/unge, men alle oppfordres til å søke, opplæring vil bli gitt.
 • Evne til å skape gode relasjoner med barn, ansatte og foreldre.
 • Positiv, omsorgsfull og engasjert som ser arbeidsoppgavene og tar i et tak også på oppgaver som ikke involverer barna (rydding, rengjøring m.m.)
 • Holder avtaler og er fleksibel på arbeidstider mellom 0730 og 1630, gjerne på kort varsel.

Stillingen krever politiattest (ikke eldre enn tre måneder).

Vi tilbyr

 • Gode arbeidsforhold og engasjerte medarbeidere
 • Allsidige arbeidsoppgaver
 • Mulighet til å bidra til at barn opplever mestring og glede
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Har du spørsmål om stillingene?

Ta gjerne kontakt med oss!

Styrer Ida Marie Kveinen-Langø på tlf. 916 27 831 eller 750 12 260

Generell info

Det er viktig at du legger ved attester fra tidligere arbeid, fagbrev og vitnemål i søknaden. Arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et evt. jobbtilbud.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon dersom du blir innkalt. Minst to referanser bes oppgitt i søknaden.

Dersom du får tilbud om stillingen, må gyldig politiattest fremvises til leder/tjenestested før tiltredelse. jf. Barnehageloven § 30. Legges ikke ved i søknaden.

Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B2.

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og gjeldende tariffavtale.

Vi mener mangfold er en styrke og ønsker medarbeidere med ulik livserfaring og perspektiv for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Søkere må benytte elektronisk søknadsskjema på denne siden.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste jf. Offentlighetsloven § 25 selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Dette blir du i så fall varslet om.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.