fbpx

Sykepleier/Vernepleier i 100% stilling i hjemmetjenesten

Arbeidsgiver: Nesna kommune

Sykepleier/Vernepleier i 100% stilling i hjemmetjenesten

Hjemmetjenesten i Nesna kommune er i sterk utvikling. Vi har gjennom en lengre periode jobbet grundig med å kartlegge behovet for personell, kompetanse og identifisert hvordan vi kan øke kvaliteten på våre tjenester. En av flere satsningsområder fremover vil være å bidra sterkere inn i forebyggende helsearbeid og velferdsteknologi.

Vi vet at dere ansatte er vår viktigste ressurs, og at dere bidrar sterkt både faglig og operativt inn i vår virksomhet. Vi søker derfor etter en dedikert og passende sykepleier/vernepleier, med en lidenskap for å bidra til pasienters helse og velvære. Du vil få muligheten til å utføre dine pleieferdigheter i et støttende og meningsfullt arbeidsmiljø, hvor personlig utvikling prioriteres høyt.

Det er et nært samarbeid mellom hjemmetjenesten og de øvrige virksomhetene i helse- og omsorgssektoren og tjenesten er samlokalisert med sykehjemmet, legekontoret/legevakt, institusjonskjøkkenet og omsorgsboliger.

Om du ønsker å jobbe med trivelige helgelandsfolk i naturskjønne omgivelser i en tjeneste med fokus på utvikling for fremtiden, og det økende behov for gode hjemmebaserte tjenester. Er dette en mulighet du bør se nærmere på.

Vi har nye, moderne, flotte lokaler. Splitter nye el-biler i et oppvarmet garasjeanlegg. Nytt omsorgssenter og omsorgsboliger. Vi har nok arbeidstøy og en ny moderne garderobe.

Tjenesten har allerede opprettet hukommelses- og ernæringsteam. Flere team vil opprettes fremover, så muligheten for å påvirke tjenesten er stor.

Hvis du er en sykepleier/vernepleier med et ønske om å gjøre en forskjell i livet til pasienter i deres eget hjem, samtidig som du er dedikert med et ønske om å utvikle deg faglig og personlig, så send inn en søknad til oss.

Arbeidsoppgaver

Som sykepleier/vernepleier hos oss, vil du jobbe med en bredt spekter av pasientgrupper inkludert eldre, kronisk syke og funksjonshemmede. I tjenesten bistår dere i daglig helsehjelp, dagaktiviteter og andre former for praktisk bistand i hjemmet. Du vil få muligheten til å bygge langvarige og tillitsfulle relasjoner med pasientene og deres pårørende, mens du gir dem høy kvalitet på pleie og omsorg.

Du vil og få muligheten til å spesialisere deg innen ditt felt av interesse. Vi har et sterkt fokus på teamarbeid og samarbeid, og du vil få støtte og oppfølging fra en dyktig og lydhør ledergruppe.

Kvalifikasjonskrav

 • Autorisasjon som offentlig godkjent sykepleier eller vernepleier
 • Erfaring fra tilsvarende stillinger er ønskelig, men ingen forutsetning
 • Gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig
 • Evne til å jobbe selvstendig og samarbeide i team
 • Evne til å kommunisere med ulike brukergrupper
 • Evne til å ta egne faglige beslutninger og kompetanse innen grunnleggende praktiske sykepleieprosedyrer

Vi tilbyr

 • En spennende og meningsfull stilling sammen med andre dedikerte helsepersonell
 • En sjanse til å jobbe nært med pasienter og deres pårørende
 • Personlig utvikling og karrieremuligheter
 • Regelmessige trenings- og opplæringsmuligheter
 • Konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger
  • Nyutdannede sykepleiere får 10 års ansiennitet ved oppstart
  • Sommerbonus-ordning (mer info ved henvendelse)
 • Et støttende og inkluderende arbeidsmiljø
 • En positiv kommune i stor utvikling, med skikkelig trivelige folk

Spørsmål om stillingen

Fungerende virksomhetsleder ved Nesna hjemmetjeneste, Gry-Anita Kristiansen: gry.kristiansen@nesna.kommune.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.