fbpx

Sykepleier og drømmer om Lofoten?

Søknadsfrist: 10.02.2023
Arbeidsgiver: Emploi Helse As

Sykepleier?

Drømmer du om en sommer i magiske

Lofoten?

Dette er jobben for deg som ønsker å oppleve en av verdens råeste omgivelser! Du kan også reise sammen med venner eller partneren din. Vil du oppleve midnattsola? Vil du bestige fjell og oppleve en av verdens vakreste utsikter? Vil du nyte en fridag på en kritthvit strand? Da er Lofoten perfekt for deg! Les mer og se video her: https://www.visitnorway.no/reisemal/nord-norge/lofoten

Vi tror du gjør en bedre jobb når du trives. Derfor strekker vi i Emploi oss langt for at du skal føle deg ivaretatt. Vi legger til rette for at opplevelsen din skal bli best mulig og følger deg opp hele veien. Ved å jobbe for oss får du mulighet til å ha en fleksibel jobb med gode betingelser og et trygt og lovregulert arbeidsforhold. Vi ordner deg oppdrag, reise og bolig, det koster deg ingenting.

Om jobben!

Vi trenger sykepleiere til sykehjem. Har du et hjerte som brenner for å hjelpe andre? Jobber godt selvstendig men også i team? Har erfaring fra sykehjem og gjerne pasienter med demens? En sommerjobb hvor du kan bedre både pasientene og din egen livskvalitet! Høres det fristende ut? Da ønsker vi å høre fra deg!

Vi tilbyr:

Konkurransedyktig lønn over tariff

God oppfølging av oss i Emploi hele veien

12% feriepenger og tillegg for ubekvem arbeidstid

100% overtid etter 35,5t/uke

Gode pensjons- og forsikringsordninger

Kvalifikasjoner

Autorisert sykepleier og gode norskkunnskaper.

Gjerne erfaring fra sykehjem.

Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, du bidrar til et godt arbeidsmiljø!

Fleksibel og selvstendig.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale 🙂

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.