fbpx

Sykepleier

Søknadsfrist: 17.04.2023
Arbeidsgiver: Sømna kommune

Om stillingen

Vi har ledig et vikariat i 100 % sykepleierstilling fra 01.06.2023 til 01.06.2024, med mulighet til forlengelse. Stillingen er tilknyttet pleie- og omsorgstjenesten i turnus i sykehjemsavdeling, for tiden med arbeid hver 3. helg.

Søkere må være beredt på å bruke sin sykepleierkompetanse på tvers, både i hjemmetjenesten og inne på sykehjemsavdeling. Stillingen er direkte underlagt enhetsleder som vil bli din nærmeste leder.

Arbeidsoppgaver

Som sykepleier vil du komme til å jobbe med mennesker med ulike helseutfordringer, ulik bakgrunn og ulik alder. Vi ser derfor etter deg som er lun, omsorgsfull, raus, har gode kommunikasjonsferdigheter og er faglig interessert.

Selv om arbeidsstedet er sykehjemmet, kan det bli aktuelt å bistå hjemmesykepleien i ulike sykepleieroppgaver. 

I vår tjeneste er vi opptatt av å bygge et humørfylt, raust og inkluderende miljø, hvor vi jobber for å gjøre hverandre gode. Vi befinner oss langt fra sykehus, noe som gir deg utfordringer og ikke minst muligheter til å videreutvikle deg både personlig og faglig.

Tjenesten har stort fokus på gode pasientforløp, pårørendekontakt, kompetansehevende tiltak og sterke fagmiljøer. I tillegg vil din kompetanse kunne bidra til å videreutvikle tjenestetilbudet for våre innbyggere.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Vi søker deg:

 • Som har autorisasjon som offentlig godkjent sykepleier
 • Som har evne til å jobbe selvstendig, målrettet og kreativt
 • Som har vilje og evne til å veilede og skape faglig engasjement
 • Som setter fagutvikling høyt, og er åpen for nye løsninger og arbeidsmetoder
 • Som har gode ferdigheter i kommunikasjon og samarbeid
 • Som har evne til å jobbe selvstendig og samarbeide i team
 • Som behersker norsk godt skriftlig og muntlig
 • Alle søkere må legge frem politiattest av ny dato ved ansettelse, samt ha sertifikat kl.B

Vi tilbyr

 • Et godt arbeidsmiljø både faglig og sosialt
 • En meningsfull stilling sammen med andre dedikerte helsepersonell
 • En fin mulighet til å jobbe nært pasienter og pårørende
 • En jobb med store muligheter for personlig og faglig utvikling
 • Lønns- og pensjonsordning etter gjeldende regler
 • Sykepleiere med mindre enn en 10 års ansiennitet får ved tilsetting avlønning etter 10 års ansiennitet

Kontaktperson

Spørsmål om stillingen kan rettes til enhetsleder for Pleie og omsorg: Ingalill Wallin Nilsen, mobil tlf. 48020184 eller epost: ingalill.nilsen@somna.kommune.no

Om Sømna kommune

Velkommen til herlige Sømna, vakkert beliggende på Helgelandskysten – Helgelandskysten kalles med rette verdens vakreste skjærgård. Klarer du deg uten storbyfordeler som rushtrafikk, bilkø, høye boligpriser og lange handlegater, kan det tenkes du kommer til å stortrives på Sør-Helgeland. Sømna kommune er en av fem kommuner på Sør-Helgeland, og ligger helt sør på Helgelandskysten. For dem som er glad i storslått natur, er det få steder som kan måle seg med dette. Her kan du gå fjellturer etter merkede løyper, fiske i fjellvann, eller bruke en av landets vakreste skjærgårder til rekreasjon, fisking m.m. Kommunen har et aktivt idrettsmiljø både når det gjelder sommer og vinteraktiviteter. I tillegg har kommunen et aktivt kulturliv. Med våre ca. 2.000 innbyggere er Sømna kommune i utvikling, både når det gjelder tilrettelegging av kultur og natur for allmennheten, og etablering av ny næringsvirksomhet. Kommunen har et aktivt landbruk. Kommunesenteret Vik ligger midt i kommunen. Brønnøysund som ligger 40 km fra kommunesenteret Vik, har lufthavn med blant annet direktefly til Oslo og hurtigruteanløp. Sømna kommune sysselsetter ca. 200 årsverk og har et budsjett på ca. 193 millioner.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.