fbpx

Superheltinne trenger flere nye assistenter!

Søknadsfrist: 22.08.2022
Arbeidsgiver: Mio BPA

Jeg er en livlig og glad jente på 10 år som på grunn av helseutfordringer trenger å ha en voksen i nærheten av meg hele døgnet, i tilfelle jeg trenger hjelp. Jeg er veldig glad i å høre på musikk, kose med dyrene våre, dra i badeland, på kino, gå på shopping- ja egentlig sånne ting som 10-åringer flest liker å holde på med! Jeg bor sammen med mamma, pappa, lillebror og våre firbeinte venner.

Jeg har sammensatte utfordringer, som gjør at jeg trenger BPA for å få være så selvstendig som mulig, og for at mamma og pappa skal få lov til å innimellom bare være mammaen og pappaen min. Det er her kanskje nettopp DU kommer inn! Som min superassistent kan du hjelpe meg til å være mer aktiv, og vi kan finne på mange sprell. Noen ganger har jeg behov for å være for meg selv på rommet mitt, eller få slappe av sammen med mamma og pappa. Da er det fint at du kan ta initiativ til å finne på andre ting i hjemmet du kan bistå med. Jeg har endel hjelpemidler som du vil få god opplæring i å bruke.

For meg, og for oss som familie, er det viktig at du er pålitelig, tar selvstendig initiativ til aktiviteter både sammen med meg og til ting du kan gjøre mens jeg hviler meg. Mine helseutfordringer gjør at jeg innimellom er ganske sliten, så du må synes det er greit at arbeidsdagen din ofte er ganske rolig. Siden vi har både to hunder og en katt, kan du ikke være allergisk om du skal jobbe her.
Det er også svært viktig at du har gode norskkunnskaper.

Stillinger:

To til fem stillinger på natt på rundt 70%. Stillingsstørrelse er fleksibel, det kan være mulig med både større og mindre stilling. Arbeid hver tredje helg. Turnusen prøver vi så godt vi kan å tilpasse. Det er ei målsetning at det skal være to nattevakter sammen med meg, men det må regnes med at du må gå netter også alene. Det vil si, du/dere er uansett aldri helt alene- for mamma og/ eller pappa er alltid sovende bakvakt! Vi trenger også en sykepleier i teamet vårt. En av dere vil også få mulighet til å jobbe litt administrativt sammen med mamma og pappa, med prosedyrer/ rutiner, vaktplaner, for eksempel.

En stilling på mellom 50-80% på ettermiddag og med jobb hver tredje helg. Turnusen som fins nå i dag er på 72% stilling. Hvis det er interesse for det så kan vi prøve å legge til rette for at du/dere skal kunne kombinere det med nattevakter også. For jobben på ettermiddagene passer det nok best for meg hvis du er en jente/ dame. Dette er et vikariat på 10 måneder.

Skriv i søknaden din hvilken stilling og sånn omentrent stillingsstørrelse du ønsker deg.

Arbeidsoppgaver:

 • Være med meg på besøk og aktiviteter både i og utenfor hjemmet, med eller uten mamma og pappa.
 • Hjelpe til med stell, og bistand med medisinske hjelpemidler (ikke la deg skremme, det er ikke noe skummelt!)
 • Lage mat og lett husarbeid, handling
 • Både på dag og natt må du/ dere hjelpe mamma og pappa å holde styr på forbruksmateriell som jeg trenger til daglige prosedyrer.
 • Jeg håper også du vil være med oss når vi skal ut på reise!

Kvalifikasjoner:

 • Personlig egnethet og kjemi med oss som familie vektlegges.
 • Vi trenger en sykepleier i teamet vårt. Helsefaglig bakgrunn/ erfaring for øvrige ansatte kan være en fordel, men er absolutt ikke et krav.
 • Fremlegge politiattest som ikke er eldre enn 3 mnd.
 • Positiv, pålitelig og pliktoppfyllende
 • Fleksibel
 • Ansvarsbevisst og stabil
 • Må ha førerkort kl B
 • Være en pådriver og ta initiativ
 • Gode norskkunnskaper 

Vi tilbyr:

 • En meningsfylt jobb
 • Teoretisk og praktisk opplæring
 • Relevante kurs
 • Tett oppfølging og samarbeid med lokal BPA koordinator
 • En jobb med frihet og ansvar
 • Erfaring fra helse- og omsorgssektoren og arbeid med barn

 

 Intervju gjennomføres kontinuerlig, og vi ønsker å ansette så snart som mulig. 

 

Mio BPA har store ambisjoner og skal levere Norges beste BPA tjenester. Det er viktig for oss å kunne gi våre kunder den aller beste tjenesten og være den beste arbeidsplassen for våre medarbeidere. MIO BPA er godkjent leverandør av BPA tjenester i ca. 100 norske kommuner og er en del av Konsernet Mio som er 100 prosent norskeid med erfaring fra 2001.

Vår visjon er «vi gir mennesker et bedre liv». Vi i Mio BPA jobber ut fra disse verdiene:
Respektfull – Vi er åpne og møter andre med vennlighet og forståelse. Alle vi møter skal føle seg sett, anerkjent for den de er og verdifulle.
Pålitelig – Vi er til å stole på og holder det vi lover. Vi opptrer på en måte som gir tillit og trygghet.
Modig – Vi utgjør en forskjell for hvert enkelt menneske vi møter. Vi gir mennesker et bedre liv og frihet til å leve slik de vil.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.