fbpx

Student og på leting etter sommerjobb?

Søknadsfrist: 10.02.2023
Arbeidsgiver: Brønnøy Kalk

Sommerjobb for studenter 2023

Vi i Brønnøy Kalk AS ønsker å tilby én-to studenter sommerjobb i perioden juni – juli 2023, med en varighet på 4–5 uker. Arbeidssted vil være ved Brønnøy Kalk sin virksomhet i Velfjorden. Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses bedriftens behov og studentenes interesse og erfaring. 

Oppstart etter avtale (tilpasses siste eksamen). 

Vi ser etter deg som 

  • Ønsker å lære og ikke er redd for å tenke nytt
  • Er praktisk anlagt og setter pris på fysisk arbeid
  • Er selvstendig i ditt arbeid, men samtidig samarbeider godt med andre
  • Arbeider systematisk
  • Har førerkort klasse B

Hvem er du og hva går arbeidet ut på

Dine egenskaper

Vi ønsker deg som har hjertet med seg når de er på jobb, og som kjenner på stoltheten av å gjøre en skikkelig god jobb.

Du må like å samarbeide og må som oss være opptatt av sikkerhet. Du er fleksibel og allsidig, og du er lærevillig. Videre bør du ha en positiv holdning til arbeid og en villighet til å gjøre en innsats som kan være verdifull for bedriften. 

Arbeidet vil være knyttet til blant annet;

  • Landoppmåling
  • Informasjonsbehandling
  • Systematisering av kjerneprøver
  • Ta del i den daglige driften i dagbruddet

Studenten(e) vil arbeide tett sammen med geolog, og evne til å ta initiativ vil bli satt pris på. Studenten(e) vil være med å utarbeide en hovedoppgave som skal jobbes med gjennom sommeren. Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses bedriftens behov og studentenes interesse og erfaring. 

Vi kan tilby gode arbeidsbetingelser, fri losji og en interessant sommerjobb i et område som er godt egnet for friluftsliv.

Hvem er vi

Brønnøy Kalk AS er et heleid datterselskap i Norsk Mineral-konsernet. Vi er hovedleverandør av råstoff til Omya Hustadmarmor AS, og gjennom nøktern drift på Akselberg siden 1997 har vi utviklet oss til en hjørnesteinsbedrift i Brønnøy. Vi utvinner kalk som er en del av hverdagen til mange millioner mennesker i Europa. 

Kalken fra Velfjord er en av hovedbestanddelene i et produkt stort sett alle benytter seg av og tar for gitt i hverdagen – nemlig papir. Kjøper du et magasin er det ganske sikkert kalk fra Velfjord i papiret.

Hvor ligger vi

Brønnøy Kalk ligger i vakre Velfjord i Brønnøy kommune. Her er vi omringet av flott natur hvor man kan utforske både fjell, skoger og innsjøer. Enten du liker fiske, toppturer, grottevandring, skiturer eller padling, finner du det rett utenfor stuedøra. 

Vi er også omringet av en unik skjærgård med tusenvis av øyer, holmer og skjær. Og ikke langt unna ligger verdensarvøya Vega og nasjonalparken Lomsdal-Visten. Naturopplevelsene står på rekke og rad, og venter på å bli opplevd.

Velfjord har også et bredt spekter av av tilbud innen kultur og idrett. Her kan du bli med i både korps, skytterlag, kor og revy. Vi har også idrettsanlegg, kunstgressbane og treningssenter for de som liker en aktiv hverdag. Og om vinteren finner du preparerte skiløyper/lysløyper i umiddelbar nærhet.

Er du mer nysgjerrig på hva Velfjord kan by på – gå inn på www.velfjord.no

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med geolog, Mari Smågesjø Johnsen
Tlf.: 93 44 97 95
E-post: msj@nomin.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.