fbpx

Støttekontakt

Søknadsfrist: 31.12.2022
Arbeidsgiver: Vefsn kommune Avlastning-/ støttekontakt

Har du litt ekstra tid og overskudd og lyst til å være en god rollemodell?

Vefsn kommune trenger flere som har lyst til å bidra til at andre får et mer sosialt liv og en aktiv fritid. 

Mange trenger støttekontakt fordi de er ensomme,  fordi de ikke kommer seg ut på egenhånd eller fordi de trenger hjelp til å mestre forskjellige fritidsaktiviteter.

Arbeidsoppgaver

Vi søker etter støttekontaker for mennesker i alle aldersgrupper og med forskjellige bistandsbehov.  Vi har like mye behov for deg som kan gå tur og delta på fysike aktiviteter som deg som bare ønsker å være en besøksvenn.

 Ønskede kvalifikasjoner

Krav til søker:

  • du må være over 16 år
  • du må fremlegge politiattest før du begynner 

Du bør være sosialt engasjert, ha evne til å finne på aktiviteter og finne glede i å hjelpe andre mennesker. For å skape stabilitet for brukeren, bør du kunne binde deg over en lengre periode. 

Vi ber om at du forteller litt om deg og dine interesser i søknaden. Si gjerne noe om hvilken  aldersgrupper eller type aktiteter du selv mener passer best for deg.

 Vi tilbyr

  • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
  • Faglig og positivt arbeidsmiljø

Lønnsvilkår

  • Lønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

 For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider:  ww.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder,  unksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.