fbpx

Stillinger tilknyttet særskilt tiltak

Søknadsfrist: 26.06.2022
Arbeidsgiver: Vefsn kommune Hjemmetjenesten Sør

Enhet for hjemmetjenester, avdeling hjemmetjenesten Sør, har ledig 80 % fast stilling som helsefagarbeider, hvorav 30% av stillingen er i ressursbank. I tillegg er det ledig vikariat i 33 % nattstilling. Alle stillingene innebærer turnus med pr. tiden arbeid hver 4.helg.

Pr tiden innebærer stillingene særskilt oppfølging av en pasient. Slik beskriver han seg selv:

«Jeg er en trivelig mann på 40 år med ALS som søker gode assistenter til å bistå meg i hverdagen. Jeg har levd med ALS i ca 7 år og er nå der at jeg trenger bistand til alle daglige gjøremål. Jeg bor hjemme sammen med min kone og to barn på 6 og 9 år. Jeg bor i egen leilighet i forbindelse med familiehjemmet, som vil være ditt arbeidssted.  

Jeg er engelsk, men forstår godt norsk. Jeg liker å se på film og serier, gå på kino, samt være ute hvis været er godt. Arbeidsoppgavene vil være assistanse til alle daglige gjøremål, samt sørge for at jeg er komfortabel. Dette inkluderer personlig hygiene, forflytninger, noe praktisk bistand, spising m.m. Jeg ønsker noen som er tålmodig, pliktoppfyllende, ansvarsbevisst og har forståelse for å jobbe med noen som har en kronisk sykdom.»

Vi søker etter helsefagarbeidere, men assistenter kan også søke. Egnethet vil bli vektlagt. Dersom man har erfaring fra tilsvarende jobber eller helsevesenet er det en fordel, men ikke et krav. 

Søkere med fortrinnsrett jf. HTA § 2.3 og AML §§ 14-1, 14,2 og 14,3 må søke innen fristens utløp.

Arbeidsoppgaver

 • selvstendig ansvar for sin yrkesmessige utførelse og opptreden, og at faget utøves i henhold til yrkesetiske retningslinjer, etiske normer og gjeldende lovverk.
 • delta i direkte tjenesteyting og skal yte tjenester i samsvar med vedtak.
 • skal ha kjennskap til eget kompetanseområde og bidra til et tverrfaglig samarbeid.
 • ansvar for å holde seg faglig oppdatert, veilede pasient og pårørende.

Krav til stillingen

 • Fortrinnsvis helsefagarbeider
 • Den som søker må ha førerkort klasse B, for både manuell-/ og automatgir.

Ønskede kvalifikasjoner

 • har grunnleggende datakunnskaper
 • har relevant erfaring, men ikke et krav. Opplæring vil bli gitt
 • behersker norsk skriftlig og muntlig
 • engasjement og evne til å jobbe selvstendig

 Vi tilbyr

 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
 • Faglig og positivt arbeidsmiljø

 

Lønnsvilkår

 • Lønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.