fbpx

Sommerjobb på sykehjem i Lofoten?

Søknadsfrist: 19.02.2023
Arbeidsgiver: Emploi Helse As

Vi søker erfarne sykepleiere til sykehjem i Lofoten

Vi søker deg som har et ekte engasjement for mennesker. Vi ønsker at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og bidrar til et godt og stabilt arbeidsmiljø. Du har gjerne mange års erfaring fra sykehjem, demens og skjermede enheter. Vi ønker at du er fleksibel i forhold til turnusarbeid og er tilpasningsdyktig. Vi søker to sykepleiere så denne jobben kan også passe for venner som vi reise sammen.

Arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgaver er å utøve direkte sykepleie og påse at sykepleiefaglige oppgaver utføres i tråd med gjeldende krav til kvalitet.

Å utføre nødvendig helsehjelp, samt praktisk og personlig bistand, herunder stell, medisinsk behandling og dokumentasjon. Videre å observere, vurdere og iverksette nødvendige tiltak, samt evaluere pleien til den enkelte pasient. Legemiddelhåndtering.

Periode: 8 uker i sommeren 2023

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktig lønn over tariff
  • 12% feriepenger og tillegg for ubekvem arbeidstid
  • Gratis reise og bolig
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Vi tror du gjør en bedre jobb når du trives. Derfor strekker vi i Emploi oss langt for at du skal føle deg ivaretatt. Ved å jobbe for oss får du mulighet til å ha en fleksibel jobb med gode betingelser og et trygt og lovregulert arbeidsforhold. Vi ordner deg oppdrag, reise og bolig, det koster deg ingenting.

Ta gjerne kontakt snarest for en uforpliktende samtale 🙂

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.