fbpx

Sommerjobb for ungdom i grønn sektor

Søknadsfrist: 14.04.2023
Arbeidsgiver: Sømna kommune

Om stillingen

Sømna kommune søker nå etter ungdommer som ønsker seg sommerjobb i grønn sektor.

Arbeidsoppgaver er forefallende hagearbeid, grøntanlegg, maling, renhold, enklere vedlikehold og lignende i perioden 26.06.23 til 18.08.23. Du må være fylt 15 år når arbeidet påbegynnes, og øvre aldersgrense er 30 år. Arbeidsperiode pr. person er 14 dager.

Vi trenger 2-4 ungdommer over 18 år med førerkort kl. B. Disse vil bli valgt ut til å være arbeidsledere. Arbeidsperioden for de som blir valgt ut kan gå ut over 14 dager.

Det må fremgå av søknaden hvilket tidsrom som det er aktuelt å arbeide i, gjerne fortelle om tidligere erfaring, telefonnummer og mailadresse. Skoleungdom trenger ikke levere CV. Er du over 18 og har førerkort kl. B skriv det i søknaden.

Vi ønsker at alle søkere sender sin søknad gjennom jobbnorge.no. Hvis du trenger veiledning på dette kan du gjerne ta kontakt med oss. 

 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Kvalifikasjoner

  • Du er mellom 15 og 30 år
  • Du har bostedsadresse i Sømna
  • Du trenger ikke arbeidserfaring fra før, du vil få opplæring og trygge voksne arbeidsledere som veileder og passer på at du har det bra på jobb

Personlige egenskaper

  • Du ønsker arbeidserfaring
  • Du er motivert til å gjøre en god jobb

Vi tilbyr

  • Vi tilbyr en god arbeidserfaring i trygge omgivelser
  • Mulighet for å få attest, referanser og en ny erfaring å sette på CV-en din
  • Lønn etter tariff

Kontaktperson

For nærmere informasjon kontakt områdeleder teknisk, landbruk og næring Ole Bjørn Nilsen mobil 905 87 856.

Om Sømna kommune

Velkommen til herlige Sømna, vakkert beliggende på Helgelandskysten – Helgelandskysten kalles med rette verdens vakreste skjærgård. Klarer du deg uten storbyfordeler som rushtrafikk, bilkø, høye boligpriser og lange handlegater, kan det tenkes du kommer til å stortrives på Sør-Helgeland. Sømna kommune er en av fem kommuner på Sør-Helgeland, og ligger helt sør på Helgelandskysten. For dem som er glad i storslått natur, er det få steder som kan måle seg med dette. Her kan du gå fjellturer etter merkede løyper, fiske i fjellvann, eller bruke en av landets vakreste skjærgårder til rekreasjon, fisking m.m. Kommunen har et aktivt idrettsmiljø både når det gjelder sommer og vinteraktiviteter. I tillegg har kommunen et aktivt kulturliv. Med våre ca. 2.000 innbyggere er Sømna kommune i utvikling, både når det gjelder tilrettelegging av kultur og natur for allmennheten, og etablering av ny næringsvirksomhet. Kommunen har et aktivt landbruk. Kommunesenteret Vik ligger midt i kommunen. Brønnøysund som ligger 40 km fra kommunesenteret Vik, har lufthavn med blant annet direktefly til Oslo og hurtigruteanløp. Sømna kommune sysselsetter ca. 200 årsverk og har et budsjett på ca. 193 millioner.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.