fbpx

Servicerådgiver Bilalliansen

Søknadsfrist: 30.11.2022
Arbeidsgiver: Bilalliansen AS

Vi søker etter en serviceinnstilt og bilinteressert person for å styrke vår serviceavdeling. Bilalliansen er merkeforhandler for Hyundai og Mitsubishi på Helgeland og Subaru på Nord-Helgeland. Vi er lokalisert i Mo i Rana i et nytt og moderne bilanlegg og vi er 21 ansatte. Bilalliansen har en god lagånd og vi strekker oss langt for at kundene skal oppleve høyt servicenivå og seriøs kundebehandling.

Arbeidsoppgaver:

Du skal jobbe i vår serviceavdeling med arbeidsoppgaver rettet både mot kunder og medarbeidere. Arbeidsoppgavene vil dreie seg om organisering, administrasjon og tilrettelegging av vår verksteddrift, der vi sysselsetter 8 teknikere. Konkret vil arbeidsoppgavene blant annet dreie seg om produksjon og oppfølging av servicetilbud til kunder. Videre salg av verkstedtjenester og deler, samarbeide med vår salgsavdeling om klargjøring av nye og brukte biler samt andre administrative oppgaver.

Kvalifikasjoner og egenskaper:

· Stor fordel med relevant erfaring fra bilbransjen

· Bilteknisk interesse og forståelse

· Fordel med fagbrev som bilmekaniker eller i reservedelsfaget

· Gode muntlige og skriftlige ferdigheter i norsk og engelsk.

· Utpreget serviceinnstilling med gode holdninger

· Like å jobbe i et aktivt miljø med høyt tempo med flere baller i luften samtidig

· Gode pc- og datakunnskaper

· Strukturert og nøyaktig

Vi kan tilby deg:

Et godt og inkluderende arbeidsmiljø som vi skal sørge for at du lett finner deg til rette i. Vi gir deg konkurransedyktige betingelser med gode forsikrings- og pensjonsordninger. Du vil få opplæring og gode utviklingsmuligheter i samarbeid med våre kompetente medarbeidere. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søk i dag: Send din søknad på e-post: stian@bilalliansen.no innen 30.11.2022.

For ytterligere opplysninger om stillingen kontakt Serviceleder:

Stian Olsen, tlf: 917 21273

Tiltredelse: Snarest.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.