fbpx

Serviceplanlegger

Søknadsfrist: 28.08.2022
Arbeidsgiver: GK

Trives du med planlegging, koordinering og kundekontakt? Vil du jobbe sammen med svært hyggelige kollegaer i et firma som står i forkant i det grønne skiftet? Da er du kanskje rett person for oss. 

Nå søker vi etter en Serviceplanlegger som trives i en variert arbeidshverdag. Vi ser for oss at du er god på administrative oppgaver, trives i en koordineringsrolle og evner å se hvilke oppgaver som må gjøres, for deretter å prioritere.

Vårt kontorsted på Mo består av 11 dedikerte og faglig sterke medarbeidere som jobber med ventilasjon og kulde. Kontorstedet hører til under kontorsted Bodø med ca. 55 ansatte, så du vil bli del av et stort fagmiljø. 

Vi kan tilby varierte oppgaver der du har påvirkningskraft på egen hverdag og der du jobber tett med andre kollegaer. Vi vil gi deg god faglig støtte og opplæring ved behov. Her på kontorstedet i Mo i Rana er vi en liten avdeling med en fin gjeng som har godt humør og fokus på at folk skal ha det trivelig på jobb.

Hovedarbeidsoppgaver:

 • Planlegging
 • Koordinere personell
 • Daglig kundekontakt og oppfølging av avtalekunder
 • Oppfølging av riksdekkende rammeavtaler

Kvalifikasjoner:

 • Relevant erfaring innen f.eks administrativ saksbehandling er en fordel, men ikke et krav
 • Gode norsk ferdigheter, muntlig og skriftlig
 • God IT og systemforståelse er ønskelig
 • Teknisk kompetanse er ikke ett krav, vi gir deg nødvendig opplæring.

Hvem er du?

I dag sitter du kanskje i en administrativ stilling, jobber med salg eller lignende og har lyst på nye utfordringer. Vi lærer deg ett fag og utviklingsmulighetene er mange.

 Vi ser etter deg som kan ha mange baller i luften samtidig uten å miste oversikt over detaljene. Dette krever at du trives med og har god struktur, som sikrer at oppgaver blir løst i tide. Med en positiv innstilling og evne til samarbeid klarer du å finne gode løsninger sammen med andre. Vi tror også at du må du trives med å kommunisere på en tydelig og god måte for å lykkes i denne rollen.

Kvinner oppfordres til å søke. 

Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; inkluderende, nysgjerrig og ansvarlig (INA)

Hvorfor velge GK:

 • En interessant og spennende stilling i en offensiv bedrift med solid økonomi
 • Mange utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktig lønn med gode pensjons- og forsikringsforhold
 • Bil- og Telefonordning
 • Godt sosialt miljø med dyktige kollegaer som vil deg vel

Som medarbeider i GK vil du oppleve at du er en del av en positiv utvikling, og at du er på lag med dyktige fagfolk som sammen inspirerer hverandre til å gjøre en forskjell som virkelig teller. Du vil oppleve at du jobber i et innovativt og teknologiorientert selskap med høye ambisjoner som verdsetter din kompetanse, og at kollegaer har omtanke for deg som medarbeider og privatperson. Vær med og bli et klimaforbilde du også!

Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Avdelingsleder Rune Andre Pettersen tlf: 932 25 843

Søknader sendes elektronisk via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 28.07.22

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.