fbpx

Senior systemutviklere

Arbeidsgiver: Brønnøysundregistrene

Om stillingen

Har du lyst til å bli en del av vårt svært kompetente IT miljø? Vi søker nå inntil 8 nye senior systemutviklere.

Hos oss får du jobbe med moderne teknologi og utvikle våre løsninger som er til nytte for hele Norge.

Vi ønsker å være i front på teknologi og ta i bruk det som vi mener gir best nytte for våre brukere.

Våre backend løsninger utvikles i henhold til vår mikrotjenestearkitektur ved hjelp av Java og Springboot. Innenfor frontend benyttes moderne rammeverk slik som React og Node.js. Det vurderes hele tiden om vi skal bruke annen teknologi for å bli enda bedre. Løsningene kjører i vår egen private skyplattform basert på Red Hat sin Openshift Container platform.

Har du relevant erfaring innenfor systemutvikling? Da er du kanskje en av våre nye senior systemutviklere. Du vil da kunne gå inn som erfaren systemutvikler i et utviklingsteam, som fagspesialist innenfor frontend, backend eller kanskje være ledende utvikler.

Vi er behjelpelig med å skaffe bolig, og flyttekostnader kan dekkes etter nærmere avtale. Ved flytting til Brønnøysund kan husleie dekkes de første 6 månedene etter oppstart av arbeidsforholdet. Dette er skattepliktig inntekt.

Arbeidssted for stillingen er Brønnøysund med mulighet for fjernarbeid etter nærmere avtale og behov.

Arbeidsdagen din hos oss

Som senior systemutvikler blir du del av et stort og svært kompetent IT miljø som i dag nærmer seg 100 personer. Her får du mulighet for å dele dine erfaring og kompetanse, og påvirke hvordan vi skal utvikle våre løsninger i henhold til beste praksis.

Du får mulighet til å jobbe innenfor ditt interesseområde og være ledene, enten det er frontend, backend eller andre områder ut ifra din kompetanse. Vi jobber smidig og som senior systemutvikler vil du jobbe i tverrfaglig team i tett dialog med forretningssiden og resten av IT-området.

Hos oss får du:

 • overordnet ansvar for å drive den teknologiske applikasjonsutviklingen videre ihht beste praksis
 • lede andre utviklere i et tverrfaglig team
 • bidra innenfor estimering av nye oppgaver
 • delta i hele utviklingsprosessen – fra ide til produksjon og sanering
 • jobbe med å kontinuerlig forbedre løsningsdesign, arbeidsprosesser og kildekode

Kvalifikasjoner

For å være aktuell som senior systemutvikler, må du

 • ha 3 – 5 års høyere utdanning innenfor IT. Lang relevant erfaring kan i spesielle tilfeller dekke hele eller deler av utdanningskravet
 • ha flere år med relevant erfaring
 • beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
 • kunne autoriseres for BEGRENSET etter sikkerhetsloven

Du må ha erfaring innenfor et eller flere av områdene:

 • frontend slik som JavaScript, Typescript, React eller Node.JS
 • backend slik som Java, Spring eller SpringBoot
 • kjennskap til mikrotjenestearkitektur
 • automatisert testing
 • applikasjonssikkerhet
 • designsystem

Personlige egenskaper

Vi mener du passer inn hos oss dersom du

 • tar ledelse, driver prosesser og får andre med deg – uten å ha en formell lederrolle
 • er analytisk, systematisk og strukturert
 • er pådriver for en delings- og læringskultur
 • lyttende og åpen for andres ideer og innspill
 • trives med humor og et faglig sterkt miljø med stor takhøyde

Dette får du hos oss

 • interessante og utfordrende oppgaver innen digitalisering og forenkling av Norge
 • et godt arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
 • bli godt tatt imot i et åpent og inkluderende tilflyttermiljø
 • gode muligheter for kompetanseheving og en god stipendordning
 • utviklingsprogram for unge medarbeidere
 • fleksibel arbeidstid med god balanse mellom arbeidsliv og privatliv
 • trening i arbeidstiden med inntil 2 timer i uka, godt utstyrt trimrom, bedriftsidrettslag og ulike velferdsarrangement
 • nye og moderne kontorlokaler med fantastisk utsikt over Helgelandskysten
 • medlemskap i Statens pensjonskasse som er en av landets beste pensjonsordninger, med gunstig boliglån og gode forsikringsordninger
 • hjelp til å skaffe bolig

Stillingene er lønnet som rådgiver med årslønn fra kr 526 100 – 661 400 eller som seniorrådgiver med årslønn fra kr 573 900 – 935 300, avhengig av dine kvalifikasjoner. For særlig kvalifiserte kandidater kan noe høyere lønnsnivå vurderes – det diskuterer vi når vi kommer så langt. Prøvetiden er seks måneder.

Inkludering og mangfold

Inkludering og mangfold er en styrke og vi ønsker medarbeidere med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen.

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Generelt

Brønnøysund er en hyggelig liten kystby sør på Helgeland med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud, og har gode kommunikasjonsmuligheter nord- og sørover.  Brønnøy kommune tilbyr gratis barnehageplass og SFO til tilflyttere. Ordningen gjelder frem til 31.12.2023.

For deg som er glad i naturen er Brønnøysund en perfekt base for å komme seg ut. Det er kort vei til flotte opplevelser til lands, til fjells og i skjærgården. Det er flere treningssentre i byen, flere idrettslag og Nordlands største klatrehall. Her finnes små restauranter med god, kortreist mat, kaffebar med kunstutstillinger, for å nevne noe.

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Opplysninger kan bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på søkerlisten, men du vil bli varslet dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge.

Du må laste opp relevante vitnemål og attester for å bli vurdert som søker. Vitnemål og/eller karakterutskrifter henter du fra vitnemålsportalen i Jobbnorge. Har du utdanning fra utlandet legger du ved godkjenning fra NOKUT

Hvordan er det å jobbe hos oss – sånn egentlig?

Vi vil at du skal føle deg trygg på valget når du takker ja til å jobbe hos oss. Dersom du er aktuell for stillingen, tilbyr vi deg en omvendt referansesjekk. Det betyr at du får ringe noen av våre medarbeidere og stille de spørsmålene du måtte ønske for å finne bedre ut om vi er en god match.

Ta gjerne kontakt

Har du øvrige spørsmål til stillingene kan du ta kontakt med underdirektør Lars Petter Svartis på 992 24 421 / lps@brreg.no eller underdirektør Per Egil Nilsen på 911 29 424 / pen@brreg.no

For spørsmål om elektronisk utfylling av CV kan Jobbnorge kontaktes på tlf. 75 54 22 20 eller e-post, kundeservice@jobbnorge.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.