fbpx

SAP Vedlikeholdstekniker — SAP operatør

Søknadsfrist: 8.12.2022
Arbeidsgiver: Statkraft

Statkraft har gjort ren energi mulig i over et århundre. Det er det vi tilbyr. 125 års ekspertise uten sidestykke for å forsyne verden med det den trenger mest. Fordi i kampen mot klimaendringer ser vi ikke fornybar energi som en del av løsningen – vi tror det er løsningen. Hos oss vil du forme en karriere som virkelig er fremoverlent med mange fantastiske muligheter og tilbud å matche.  

Men det er mer arbeid som må gjøres – derfor trenger vi deg.  

Kraftverksgruppe Rana som er en del Region Nord i Statkraft, har ansvar for drift av åtte kraftverk og en pumpestasjon. Som SAP vedlikeholdstekniker vil du få ansvar for at vedlikeholdssystemet er oppdatert og har nødvendig og ønsket kvalitet for at enheten skal levere og dokumentere et godt vedlikehold i hht bedriftens rammer og krav. Oppmøtested kan være Anleggshammeren i Rana Kommune eller Vesterli i Korgen i Hemnes Kommune.  

Jobb-beskrivelse

Hvis du er en som liker å jobbe systematisk med kvalitet i datasystem og databaser så er dette stillingen for deg.  Det er ingen formelle krav til stillingen men du må gjerne ha en  bachelor eller tilsvarende utdanning, og gjerne ha relevant erfaring og teknisk forståelse. Da kan du starte en karriere i Statkraft som hjelper til med å løse klimakrisen, innse potensialet til fornybar energi og bidra til en positiv innvirkning på planeten vår.  

Din rolle: 

Som SAP Vedlikeholdstekniker i Statkraft Kraftverksgruppe Rana vil du jobbe med: 

 • Vedlikeholdssystemet SAP (S/4 Hana) 
 • Kvalitet i vedlikeholdssystemet 
 • Riktig og kostnadseffektivt vedlikehold 
 • SAP-Opplæring og kompetansebygging av ansatte 

Kvalifikasjoner

Hvem er du? 

Vi ser etter en som trives med, og har rette egenskaper for, systematisk arbeid med forbedringer og kvalitet i vedlikeholdssystemet. Ingen formelle krav til stillingen, men du må gjerne ha en bachelor eller tilsvarende utdanning, med følgende kompetanse og profil: 

 • Gjerne ha erfaring i bruk og vedlikehold av SAP vedlikeholdssystem 
 • Gode generelle datakunnskaper 
 • Gode språkkunnskaper, både Norsk og Engelsk 
 • Systematisk og effektiv 

Ytterligere informasjon

Hva vi tilbyr  

En karriere hos Statkraft er en karriere fylt med mening - noe som betyr at hver ansatt ikke bare tjener til livets opphold, de gjør en reell forskjell for planeten, samfunnet vårt og fremtiden. Sammen jobber vi i frontlinjen for å endre spillet for fornybar energi. 

Dette inkluderer:  

 • Ubegrensede læringsmuligheter på ulike nivåer i organisasjonen 
 • Sjansen til å utvikle din karriere sammen med et virkelig globalt nettverk av eksperter ledere, spesialister og kandidater fra forskjellige land og bakgrunner  
 • Muligheten til å jobbe et sted med stolthet, og å være ærlig i stand til å si "Mitt arbeid bidrar til å redde planeten"  
 • En arbeidskultur som legger vekt på den enkelte, og tilbyr fleksible arbeids løsninger, foreldrepermisjon og prinsipper for balanse mellom arbeid og liv 

Statkraft tilbyr konkurransedyktige ansettelsesvilkår og ytelsesordninger, og vi er en pålitelig arbeidsgiver som setter sikkerheten til våre ansatte først. Vi tror at et trygt og sunt arbeidsmiljø er et spørsmål om valg, ikke tilfeldigheter.  

Statkraft forvalter kritisk infrastruktur og tjenester i flere land. Søkere må derfor være kvalifisert for sikkerhetsklarering. Bestått sikkerhetsklarering er en forutsetning for tilsetting.  

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med Kraftverkssjef Marianne Fineide – mobil +47 480 37 510 

Søk på stillingen ved å klikke på “Søk på stilling” knappen på denne siden.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.