fbpx

Røkter søkes til gård med smågrisproduksjon i Rana

Søknadsfrist: 13.12.2022
Arbeidsgiver: Helgeland Landbrukstjenester Sa Avd Rana

Vi søker etter ny medarbeider i 100% stilling til en av våre medlemmer i Rana, med tiltredelse snarest. Gjerne med fagutdanning og/eller erfaring fra svineproduksjon, men opplæring gis.

Gården driver med smågrisproduksjon i et fjøs bygd i 2012, med grising og inseminering hver 5,5 uke. I tillegg har de en del andre dyr på gården som hest, høner, kalkuner mm.

Søker etter en engasjert medarbeider som setter dyrevelferd høyt, har gode samarbeidsevner, selvstendig og ansvarsbevisst. Bør ha førerkort for traktor og helst beherske norsk.

Vi tilbyr ordnede arbeidsforhold med gode pensjons- og forsikringsordninger. Lønn etter avtale. Arbeidstidsordning: Turnus 10-4(kun dagtid)

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.