fbpx

Ridelærer med kunnskap om læringsteori

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Nybrot Gård Helen M Jørgensen

Vi søker en person som kan tenke seg å jobbe deltid, kveld og helg avhengig av etterspørsel, med rideundervisning på vår gård i Leirfjord.

Det er en fordel med formell ridelærerkompetanse og inngående kjennskap til læringsteori.

Dine personlige egenskaper bør være ryddighet, god evne til kundebehandling, beherske norsk og engelsk språk, ha god erfaring med hester og andre dyr. Være villig til å lære noe nytt og håndtere både mennesker og dyr på en vennlig måte. Du må skaffe bolig og transport til og fra gården selv.

På gården kan du få ansvaret for mer enn bare rideundervisning og vi forventer at du følger eleven i henting av hest ut fra flokken, puss og stell, oppsaling og selve rideundervisningen. Det vil være turister som ønsker turridning på sommeren og det vil være skoleopplegg både på sommeren og i vinterhalvåret.

Vi har ikke ridehus, aktivitetene skjer utendørs under varierende værforhold hele året. Vi trenger en person som kan følge opp dyr og aktiviteter også når vi selv er borte. Opplæring gis.

Send en fullstendig søknad med CV til epost. Presenter deg seg og sørg for å besvare følgende punkter:

*Dine faglige kvalifikasjoner og utdanning innen hestefaget og læringsteori med fokus på positiv forsterking.

*Din erfaring med arbeid som rideskolelærer.

*Din motivasjon og personlige egnethet som turistvert, ridelærer og gårdsmedarbeider.

Vi ønsker kun seriøse henvendelser. Kvalifiserte søkere vil bli inkalt til personlig intervju og testridetime med barn på vår ridebane.

Oppstalling av egen hest kan diskuteres.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.