fbpx

Renholdsvikarer

Søknadsfrist: 14.08.2022
Arbeidsgiver: Alstahaug kommune Stab/Støtte

Sandnessjøen i Alstahaug kommune er kystbyen midt på Helgeland. Sandnessjøen er det naturlige utgangspunktet for å oppleve alt som eventyrlige Helgeland har å by på. Hvorfor ikke ta ferieopplevelsene inn i hverdagen? Om sommeren har du tid til en topptur, eller til å ta et blinkskudd av en havørn fra kajakken – etter arbeidstid. På vinterstid er det kort vei til preparerte skiløyper. Vi er også svært stolte av å være en kulturby med bibliotek, galleri, svømmebasseng, teaterscene og kino under samme tak, midt i sentrum. Hvis du blir rastløs, er det bare femten minutter til flyplassen og 40 minutter til togstasjonen. Du kan også ta hurtigruten til Bergen, ferge til øyparadiset Dønna/Herøy, eller hoppe på hurtigbåten til festivaløya Træna. Jobb i Alstahaug. Da får du mer tid til det du har lyst til å gjøre

 

 

Vi søker vikarer til renholdsavdelingen

Enhet for Bygg og eiendom har blant annet ansvar for kommunens byggeprosjekter og forvalter og drifter kommunens bygg. Bygningsmassen er totalt cirka 70 000 kvadratmeter fordelt på formålsbygg som skoler, barnehager og institusjonsbygg, samt administrative bygg og boliger. Enheten Bygg og eiendom er organisert i Stab/støtte og består av renhold, byggdrift, boligkontor og administrasjon.

 

Renholdsavdelingen er delt inn i to team med hver sin teamleder. Arbeidet består i hovedsak av regelmessig- og periodisk renhold i kommunale bygg, noe spesialrenhold må også påregnes. Vi bruker moderne rengjøringsmetoder og digitale renholdsplaner. Renholdet utføres i henhold til rengjøringsstandarden NS-INSTA 800. Bygg og eiendoms renholdere arbeider i mindre team der det er gjennomførbart. Vi har ordinær arbeidstid.

 

Vi søker deg som motiveres av gode resultater, trives med mennesker, har gode kommunikasjonsevner, er faglig dyktig og stabil.

 

Ved renholdsavdelingen i Alstahaug kommune, trenger vi flere vikarer snarest.

 

Eksempler på arbeidsoppgaver:

 • Regelmessig og periodisk renhold i henhold til NS-INSTA 800 og gjeldende forskrifter
 • Spesialrenhold, som for eksempel smitterenhold, hovedrenhold og byggrenhold
 • Planlegging av arbeidsdagen, samt egenkontroll av utført arbeid

 

Kvalifikasjoner og krav:

 • Du må beherske norsk både muntlig og skriftlig tilsvarende nivå B1
 • Erfaring som renholder
 • Grunnleggende IKT kompetanse
 • Det er ønskelig at du har førerkort klasse B

 

Personlig egenskaper som vil bli vektlagt:

 • Du tar initiativ og er interessert i renholdsfaget
 • Du er fleksibel og kan arbeide både selvstendig og i team
 • Du jobber strukturert
 • Du håndterer stress og raske endringer i arbeidshverdagen
 • Du har gode kommunikasjonsegenskaper

 

Vi tilbyr:

 • En profesjonell arbeidsplass med dyktige og inkluderende kollegaer
 • Lønn etter tariff
 • Oppstart etter avtale
 • Trygg arbeidsplass
 • Et inkluderende arbeidsliv (IA-bedrift)

 

Referanse må oppgis i søknaden. Aktuelle søkere kan bli kalt inn til intervju.

 

Andre opplysninger

Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår, med lønn etter gjeldende tariffavtale og medlemskap i offentlig tjenestepensjonsordning.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Personer som skal yte tjenester til barn eller personer med utviklingshemming skal vise politiattest. Attesten skal ikke legges ved søknaden, men skal legges fram før tiltredelse.

Kravet gjelder personer som skal yte helsehjelp, sosiale tjenester eller jobbe i grunnskole, SFO og barnehager.

 

Søknadsprosedyre

Alle søknader på ledige stillinger skal registreres elektronisk via: www.alstahaug.kommune.no under ledige stillinger. Ev. vedlegg til søknad må være i PDF format. Dersom du trenger hjelp med søknaden, kan du henvende deg til kommunen. Interne søkere bes å bruke samme e-post som er registrert i lønnssystemet.

 

Søknadsfrist: 14.08.22

 

Kontaktperson

Julia Lysø, avdelingsleder renhold, mobil: 976 07 126, julia.lyso@alstahaug.kommune.no

 

 

 

 

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.