fbpx

Psykologspesialist til godt betalt oppdrag ved Habiliteringstjeneste – Helgelandskysten

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Speare AS

Iht rammeavtale med Helse Nord har en Habiliteringsavdeling på Helgeland kommet med bestilling på innleie av psykologspesialist/psykolog med relevant erfaring i et oppdrag fra 01.0323 til 30.06.23, med mulighet for forlengelse.

Det søkes en fleksibel psykolog med erfaring fra og kompetanse i differensialdiagnostisk utredning av habiliteringspasienter. Det er en fordel med kjennskap til DIPS/DIPS Arena og pakkeforløp. Du bør ha kjennskap til WISC-5/WAIS-IV og relevante differensialdiagnostiske utredningsverktøy for ( f eks ADOS-4, ADI-R, CPT-3, ABAS-III, BRIEF etc)

Dette oppdraget er perfekt for deg som kan konstitueres som psykologspesialist og har behov for relevant praksis til spesialitet i klinisk voksne eller nevropsykologi, eller deg som kan tenke deg å ta permisjon ett års tid fra annen jobb for å oppleve en ny poliklinikk på et nytt sted i Norge.

Da dette er innleieoppdrag med stor grad mulighet for selvstendighet og fri stilling, samt at det ikke kan gis løfte om forlengelse eller fast stilling, tilbys det ved dette oppdraget ca 1,5 x ordinær tarifflønn ved fulltidstilling, samt dekket bolig om dette er nødvendig.

Ved deltidsstilling, minimum 50%, som innebærer pendling tilbys det ved innleieoppdrag ca 1,3 x ordinær tarifflønn.

Send CV umiddelbart til bemanning@speare.no om dette er av interesse.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.