fbpx

Pizzabakere søkes

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Pizzabakeren Mo Sentrum

Pizzabakeren Mo Sentrum baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere i området Rana. Vi trenger nå nye:

PIZZABAKERE (20-50%)

Som pizzabaker hos oss får du boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, ferske og smaksrike ingredienser — og ekte ost fra Tine. Så snart du er ferdig opplært kommer du til å lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør elske å lage mat. Og være lærevillig, da vi lærer deg alt du trenger å kunne.

Du må også tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er. Og så må du være vennlig og sosial, og forstå hva som skal til for at både kollegaer og kunder skal trives rundt deg.

Folk spiser mest pizza på kvelder og i helger , så det er da du trengs hos oss. Noen vil også ha pizzaen levert hjem på døren, derfor er det viktig at du har sertifikat for bil slik at du kan kjøre pizzabilen vår. Du må også beherske norsk skriftlig og muntlig.

Hos oss får du:

  • Kule kollegaer

  • Ryddige arbeidsforhold

  • Og ikke minst sjansen til å møte de mange pizzaelskerne i Mo!

Blir du glad i pizzahjertet ditt av å lese dette, gleder vi oss til å høre fra deg!

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.