fbpx

Pedagogisk leder, Tjongsfjord barnehage

Søknadsfrist: 8.07.2022
Arbeidsgiver: Rødøy kommune

PEDAGOGISK LEDER TJONGSFJORD BARNEHAGE 100 % – fast stilling Ledig fra 5.08.22

**++Om barnehagen:++**Tjongsfjord barnehage er en 2-avdelings barnehage, med inntil 36 plasser.

**Arbeidsoppgaver:**Pedagogisk leder har det pedagogiske ansvaret på avdelingen. Skal følge opp enkeltbarn, og ha kontaktlæreransvar for barna i barnegruppen. Ellers følge arbeidsplan utarbeidet av styrer ved barnehagen.

**Kvalifikasjoner:**Det kreves utdanning som barnehagelærer eller tilsvarende utdanning for å få stillingen fast. Andre med relevant erfaring innenfor barnehage/sfo/skole kan også søke, og vil bli vurdert hvis ingen med barnelærerkompetanse søker. Disse vil da bli tilsatt for barnehageåret 2022-2023. Personlig egnethet vil bli vektlagt

Ved annet morsmål enn norsk/skandinavisk, må alle som søker jobb i barnehagen må ha avlagt en norskprøve og ha oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon.

Politiattest vil på avkrevd ved tilsetting.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

For mer informasjon, kontakt styrer Tjongsfjord barnehage tlf. 75098055 eller konsulent Oppvekst og kulturetaten tlf. 75098025.

Søknad med CV sendes Rødøy kommune, 8185 Vågaholmen, eller til postmottak@rodoy.kommune.no

Originale eller bekreftet kopi av vitnemål og attester medbringes til eventuelt intervju.

Søknadsfrist: 8. juli 2022

Vi gjør oppmerksom på at Rødøy kommune har offentlige søkerlister, jf. Offentlighetsloven § 25. Eventuelt ønske om unntak fra oppføring, må begrunnes i søknaden.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.