fbpx

Pedagogisk leder, Rødøy barnehage

Søknadsfrist: 10.04.2023
Arbeidsgiver: Rødøy kommune

Rødøy kommune har ledig 35 % fast stilling som pedagogisk leder ved Rødøy barnehage. Stillingen er ledig fra ca 15.08.23.

Rødøy barnehage er en 1 avd. barnehage med for tiden 18 plasser. Dette kan utvides til 24 plasser ved å øke bemanningen.

Pedagogisk leder har det pedagogiske ansvaret på avdelingen når styrer har administrasjonstid. Skal følge opp enkelt barn, og ha kontaktlæreransvar for noen barn i barnegruppen. Eller følge arbeidsplan utarbeidet av styrer ved barnehagen.

Kvalifikasjoner:

  • Barnehagelærerutdanning. Andre med relevant erfaring innenfor barnehage kan også søke, og vil bli vurdert hvis ingen med barnehagelærerkompetanse søker. Vil da få tilsetting for barnehageåret 2023/2024.
  • Lederutdanning og / eller relevant ledererfaring er en fordel
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt
  • Ved annet morsmål enn norsk/skandinavisk, må det dokumenteres språknivå tilsvarende b2.

Vi ønsker søkere som:

  • Har gode samarbeids og kommunikasjonsferdigheter
  • Er punktlig, strukturert og systematisk
  • Er fleksibel og kan arbeide i team
  • Har evne til å jobbe selvstendig
  • Er opptatt av å bygge gode relasjoner til barn og foreldre

Politiattest ikke eldre enn 3 mnd må fremlegges før ansettelse. Det vil bli gjennomført intervju med aktuelle kandidater før tilsetting.

Lønns- og arbeidsvilkår etter avtale.

For mer informasjon, kontakt Oppvekst- og kultursjef 75098022/ konsulent 75098025

Søknad med CV sendes Rødøy kommune, 8185 Vågaholmen, eller til ++postmottak@rodoy.kommune.no++ Originale eller bekreftet kopi av vitnemål og attester medbringes til eventuelt intervju.

Søknadsfrist: 10.04.23

Vi gjør oppmerksom på at Rødøy kommune har offentlige søkerlister, jf. Offentlighetsloven § 25. Eventuelt ønske om unntak fra oppføring, må begrunnes i søknaden.

Rødøy kommune har innført rekrutteringsprosjekt <<Prøv Rødøy>>, som inneholder flere virkemidler. Gjennom prosjektet kan det søkes om gratis bolig i ett år, stimuleringstilskudd for bygging og kjøp av bolig, og om kommunalt rentefritt etableringslån for førstegangsetablerere. Se kommunens nettsider for mer informasjon.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.