fbpx

Ønsker du å få brukt din sykepleierkompetanse i hverdagen? – Kom til oss!

Søknadsfrist: 23.03.2023
Arbeidsgiver: Hattfjelldal kommune

Hattfjelldal kommune søker DEG som er sykepleier, og som ønsker å få brukt hele din faglige kompetanse som sykepleier i hverdagen. Du er en kreativ, samarbeidende, engasjert, nysgjerrig, omsorgsfull og faglig dyktig teamarbeider og som kan ta utfordringer på strak arm. Alle dager er meningsfylte, selv om ingen dager er like. Hos oss gjør du en forskjell!

Vi har ledig to vikariater i hhv. 80% og 100% fom snarest tom ca. desember 2023. Stillingene inngår i turnus.

Hattfjelldal kommen er godkjent som opplæringsinstitusjon for sykepleierstudenter i medisinsk praksis som en av fire kommuner i et samarbeidsprosjekt mellom Nord universitet og Jobbvinner. Vi er også med i Trainee Helgeland.

Vi ser frem til din søknad.

For mer informasjon om Hattfjelldal kommune se www.fjelliv65.no og www.velghattfjelldal.no

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Norsk autorisasjon som sykepleier
  • Erfaring fra arbeid i hjemmesykepleie og på sykehjem
  • Fleksibel med evne til å arbeide selvstendig og i team
  • Det kreves kunnskaper i norsk språk, muntlig og skriftlig på nivå B2
  • Førerkort klasse B.

Vi tilbyr:

  • Minimum kr. 550.900,- i lønn pr. år i 100% stilling inkl. lokalt tillegg
  • Kompetansetillegg på inntil kr. 25.000,- pr. år for relevant etter- og videreutdanning på høyskole-/universitetsnivå
  • Flyttegodtgjørelse

Vi er behjelpelig med å skaffe:

  • Kommunal bolig
  • Barnehageplass

Vi gjør oppmerksom på at personlig egnethet vil bli vesentlig vektlagt ved ansettelse, og at aktuelle søkere vil bli invitert til intervju. Det er en fordel om du har kunnskaper i sørsamisk språk og kultur.

I henhold til helse- og omsorgstjenesteloven § 5-4 plikter alle som skal utføre arbeid etter denne loven å legge frem gyldig politiattest før tiltredelse i stillingen. Politiattesten skal ikke legges ved søknaden.

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3, jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra offentlig søkerliste må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

Nærmere opplysninger om stillingens ansvars- og arbeidsområde får ved henvendelse til enhetsleder for institusjonsbaserte tjenester Torill Sæterstad på tlf. 75 18 49 03 eller på e-post: torill.saeterstad@hattfjelldal.kommune.no, eller til enhetsleder for hjemmebaserte tjenester på tlf. 75 18 48 96 eller på e-post: linda.mayken.olsen@hattfjelldal.kommune.no.

Søknadsfrist: 23.03.2023

Søknad med CV sendes enten elektronisk via våre hjemmesider www.hattfjelldal.kommune.no eller til Hattfjelldal kommune, O.T. Olsens veg 3a, 8692 Hattfjelldal.

Bekreftede kopier av vitnemål og attester bes fremlagt på intervju.
 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.