fbpx

Miljøterapitjenesten Harton Furøsgt 25

Søknadsfrist: 11.12.2022
Arbeidsgiver: Vefsn kommune Harton Furøes gt 25

Harton Furøsgt 25 består av avlastning for barn og ungdom/-unge voksne og en omsorgsside hvor det er fastboende. Vår oppgave er å veilede, gi omsorg, pleie og stell, være en trygg voksen. Samarbeid og kommunikasjon med pårørende og andre fag instanser.

Vi skal yte helse- og omsorgstjenester i samsvar med vedtak. Vi skal være med på å gi bruker en meningsfull hverdag, følge bruker på dagtilbud og ivareta deres fritidstilbud/ interesser. Jobben innebærer «frihet under ansvar»

I Miljøterapitjenesten, avdeling Harton Furøsgt 25, er det ledig 70 % miljøarbeiderstilling nattvakt. Fast arbeidshelg i turnus.

Søkere med fortrinnsrett jf. HTA § 2.3 og AML §§ 14-1, 14,2 og 14,3 må søke innen fristens utløp.

Hvis internt rokkering er du da interessert i andre ledige stillinger?

Arbeidsoppgaver

 • Ansvar for å yte helse- og omsorgstjenester til brukere i samsvar med vedtak.
 • Som ansatt i Miljøterapitjenesten har du et selvstendig ansvar for yrkesmessig utførelse og opptreden, og at faget utøves i henhold til yrkesetiske retningslinjer, etiske normer og gjeldende lovverk.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Ønskes fortrinnsvis  søkere med autorisasjon som helsefagarbeider.  Personer med annet relevant fagbrev kan også søke.  
 • Er du under utdanning til helsefagarbeider og skal ta fagbrev i løpet av høsten 2022-/våren 2023, eller er du en person som kan tenke deg til å ta fagbrev som helsefagarbeider gjennom jobb? Da er du velkommen som søker.
 • Relevant praksis fra arbeid med brukergruppen. 
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig. 
 • Gode IKT-kunnskaper  
 • Førerkort klasse B 

Personlig egenskaper

 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Godt humør, viser ansvarlighet, har nysgjerrighet, viser engasjement og er en relasjonsskaper
 • God arbeidskapasitet og evne til å jobbe strukturert, selvstendig og i team
 • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Ved tilsetting må det før tiltredelse legges fram tilfredsstillende politiattest ihht. Helse- og omsorgstjenesteloven §5-4.

Minimum to referanser bes oppgitt i søknaden.

Aktuelle kandidater vil bli invitert til intervju.

Vi tilbyr

Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter

Faglig og positivt arbeidsmiljø

Lønnsvilkår

Lønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet 

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju.

Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger.

 

 

Link til søknadsskjema: Søk her

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.