fbpx

Miljøterapeut skole/SFO

Søknadsfrist: 23.07.2022
Arbeidsgiver: Leirfjord kommune Oppvekst - skole

Ledig stilling miljøterapeut

Leirfjord barne- og ungdomsskole har ledig 100 % fast stilling som miljøterapeut i skole og SFO.

 

Beskrivelse avdeling

Skolen vår har ca. 270 elever fra 1. – 10. trinn, og vi har elever fra mange land. Vi har skolefritidsordning og et godt samarbeid med barnehagene. Vi har i overkant av 30 lærere, 2 miljøterapeuter og ca. 6 fagarbeidere hos oss.

 

Arbeidsoppgaver

Arbeide målrettet i team knyttet til enkeltbarn og grupper. Stillingen innebærer arbeid både på individ- og systemnivå. Arbeidsoppgaver kan være å følge opp enkeltbarn og grupper i deres skoledag og skolefritidsordning. Videre delta i tverrfaglige team i forbindelse med ansvarsgruppemøter og samarbeid med flere instanser.

 

 

Vi søker

Vi trenger deg som kan jobbe selvstendig og som samtidig er en god lagspiller. Du holder hodet kaldt og hjertet varmt, selv i tøffe og utfordrende situasjoner.

Vi søker deg som har evne til å se potensialet i hvert enkelt barn. Du er god på relasjoner, du setter grenser og er strukturert. Du byr på omsorg og varme i arbeidet med de elevene som trenger et godt lag omkring seg.

 

Miljøterapeut med høgskoleutdanning innenfor helse, sosiale eller pedagogiske fag. Erfaring fra arbeid med barn som har særskilte behov. Av personlige egenskaper søker vi deg som er omsorgsfull, raus, positiv, tydelig og imøtekommende.

 

Krav til kompetanse

Bachelor/3-årig høgskoleutdannelse.

 

Vi tilbyr

  • Lønn etter kvalifikasjoner og tariff
  • Kolleger som samarbeider om å finne gode løsninger
  • Det er krav om politiattest for stillingen
  • Gode muligheter for kompetanseheving

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.