fbpx

Miljørådgiver/ ingeniør

Søknadsfrist: 31.08.2022
Arbeidsgiver: Dønna kommune Teknisk drift

LEDIG 100 % STILLING SOM MILJØRÅDGIVER/INGENIØR

Ansvar og arbeidsoppgaver:

Ansvar for behandling og oppfølging av saker innenfor avløp/slam, utslipp, forurensning, naturressursforvaltning og miljø.

Eksempel på arbeidsoppgaver vil være planlegging og tilsyn av anlegg slam/avløp, oppfølging av slamtømming, kartlegging og oppfølging innen forurensning og miljø, publikumsveiledning samt ajourhold av kommunens ledningskartverk (Gemini) og abonnementsforhold (KomTek). De fleste arbeidsoppgaver vil være i samarbeid med andre saksbehandlere på Teknisk drift.

Andre oppgaver kan bli tillagt stillingen.

Kvalifikasjoner
 Relevant utdanning fra høgskole på nivå Bachelor eller Master. God og relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning
 Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
 God teknisk innsikt samt praktisk og teoretisk forståelse innen nevnte fagområder.
 Kunnskap om offentlig forvaltning og relevante lovverk som Forvaltningsloven, Plan og Bygningsloven, Forurensningsloven m.fl.
 Kunnskap om bruk av IT-systemer som blant annet Gemini VA, ESA/Elements, KomTek er en fordel, men ingen krav. Opplæring vil bli gitt.
 Førerkort, klasse B/BE

Personlige egenskaper
 Ansvarsbevisst
 Samarbeidsvillig
 Strukturert
 God på skriftlig og muntlig kommunikasjon

Dønna kommune tilbyr lønn etter avtale, stillingskode 8084/8530 (Kap.5), et godt og humørfylt arbeidsmiljø, tilgjengelig bil for bruk i jobb og fleksibel arbeidstidsordning (fleksitid).

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.