fbpx

Mekaniker

Søknadsfrist: 8.12.2022
Arbeidsgiver: Quant Norway AS

Om Quant

Quant er ledende innen Industrielt Vedlikehold.

I over 30 år har vi bidratt til å realisere vedlikeholds potensialet hos våre kunder. Fra implementering av ledende sikkerhetspraksis og bygging av en profesjonell vedlikeholds kultur, til optimalisering av vedlikeholdskostnader og forbedring av bedriftens ytelse, utgjør våre ansatte forskjellen.

Quant har vært markedsledende innen gjennomføring og forbedring av sikkerhet, produksjon og utstyrsytelse for over 400 bedrifter over hele verden. Quant har hovedkontor i Stockholm, Sverige og har som målsetting å fortsette som ledende innen profesjonelle industrielle vedlikeholdstjenester med global tilstedeværelse. Vi brenner for vedlikehold og er stolte av å se at vi oppnår våre kunders mål. I dag har vi mer enn 2500 ansatte over hele verden.

Vår visjon – Smarte tjenester for en bærekraftig verden.

Vårt oppdrag – Generere optimal kundeverdi gjennom smarte tjenester, kostnadseffektivitet, og forbedring av bedriftens ytelse på en sikker og bærekraftig måte.

Quant Mosjøen har 140  ansatte, og er lokalisert i Mosjøen på Alcoas industriområde og Øya industriområde. Vi er Alcoas foretrukne leverandør av vedlikeholdstjenester. Våre leveranser er innen områdene verkstedproduksjon, maskinering, mekanisk/rør, elektro, automasjon, hydraulikk, krankontroll og prosjekter/ingeniørtjenester. 

Stilling: Mekaniker

Arbeidsoppgaver:

  • Forebyggende vedlikehold av maskiner og utstyr.
  • Reparasjon og feilsøking av maskiner og utstyr.
  • Deltagelse i prosjekter- og modifiseringsarbeid.
  • Bidra til et aktivt og forebyggende HMS-arbeid.
  • Aktiv deltakelse i forbedringsarbeid.

Kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som industrimekaniker, bilmekaniker (lette/tunge), landbruk-/anleggsmekaniker eller annet relevant fagbrev/erfaring.
  • Førerkort kl. B.

Personlige egenskaper:

  • Service- og kvalitetsbevisst. Engasjement både for faget og for kollegaer. Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper. Resultatorientert, selvstendig og målbevisst. Ryddig og strukturert. Godt humør og stå på vilje. Vårt høyeste prioriterte område er Helse, Miljø og Sikkerhet, og vi stiller krav til at søker har samme holdning.
  • Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår.
Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.