fbpx

Liker du å arbeide med foto og film? TV Klipp AS søker medieprodusent

Søknadsfrist: 23.06.2022
Arbeidsgiver: TV Klipp AS

VIL DU JOBBE MED FOTO OG FILM?

Brenner du for produksjon av film, TV, foto og kanskje 360 ? Vil du jobbe med realisering av prosjekter for varierte kunder? Har du kompetanse på medieproduksjon, fra idé til ferdig produkt? Da bør du lese videre!

Medieproduksjon fra A til Å

TV Klipp bistår bedrifter med digital synliggjøring og markedsføring av høy kvalitet. Hos TV Klipp jobber vi med ulike typer medieproduksjoner. Våre spesialfelt er foto, film, streaming og 360, men vi leverer også tekst, medierådgivning og markedsføring på nett. Her jobber vi med det vi brenner for. Her er det kort vei fra idé til realisering, og alles meninger blir hørt. Nå ser vi etter en motivert og kunnskapstørst medieprodusent med bred kompetanse til vårt team i Mo i Rana, i en 100% fast stilling.

Hos oss formes arbeidsoppgaver og tjenester etter ansattes kompetanse. Fortell oss hva du ønsker å jobbe med, så tilpasser vi stillingen etter styrkene dine.

Som medieprodusent i TV Klipp vil du:

 • Være en del av hele videoproduksjonen: Fra første møte med kunde, innsalg, konkretisering av idé, planlegging, opptak og redigering. Dette inkluderer reklamefilmer, presentasjonsfilmer, intervjubaserte filmer, opplæringsfilmer, streaming-oppdrag, webinarer og opptak for TV og dokumentarfilmer. Vi har et bredt nedslagsfelt innen videoproduksjon med varierte oppdrag.
 • Fotografere ute på lokasjon eller i eget studio. Stillbilder brukes på kundenes nettsider, i artikler og annonser på nett og papir, eller som annet markedsmateriell.
 • Få kreativt spillerom og mulighet til å vokse med bedriften.
 • Arbeide med innhold opp mot kunders sosiale medier, i form av tekst, foto, film og annet.

Oppgavene er varierte og krever generell digital kyndighet, evne til problemløsning og kontinuerlig læring. Den beste kandidaten har gjerne kompetanse utover film og foto. Du sier gjerne "Ja" til nye utfordringer og er villig til å lære nye teknikker i forbindelse med medieproduksjon.

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til idéutvikling og planlegging
 • Produksjon av filmer til forskjellige plattformer og målgrupper.
 • Filmfotograf for TV (hovedsakelig NRK og TV 2 Nyhetene).
 • Fotografering i studio og på lokasjon (Både portrettfoto, reklamefoto og dokumenterende foto).
 • Fotografere og filme i 360 (Vi har et Insta 360 Pro 2 kamera)
 • Være en del av utviklingen av virtuelle plattformer (www.helgeland360.no & www.act360.no)
 • Kundeoppfølging og møtebooking.
 • Produsere og sende ut pristilbud.
 • Publisere innlegg på TV Klipps og kunders kanaler på sosiale medier

"Å jobbe i TV Klipp har lært meg svært mye på kort tid. Du får jobbet med et bredt spekter av oppgaver, med en variert kundegruppe. Det du er best på kommer utvilsomt frem, og du har gode kolleger å lene deg på og å lære av. Du blir del av en liten og nær gjeng, som motiverer og drar frem hverandres styrker."

Bendik Aarsæther, Medieprodusent, TV Klipp

Kvalifikasjoner

 • Utdanning innen medieproduksjon. Min. bachelor.
 • Relevant arbeidserfaring som kan kompensere for manglende utdannelse.
 • Kunne kommunisere på norsk skriftlig og muntlig.
 • God kunnskap og erfaring med kamera, lys og lyd.
 • God kunnskap og erfaring med Adobe-pakken, spesielt Premiere Pro el.
 • Kunne jobbe selvstendig og i team.

En fordel å:

 • Være god i engelsk skriftlig og muntlig.
 • Ha erfaring med salg og kundehåndtering.
 • Ha erfaring med kommersiell videoproduksjon.
 • Ha erfaring med drone

Om arbeidsgiver

TV Klipp er et medieproduksjonsselskap som brenner for å løfte bedrifter visuelt og digitalt med en god strategi i bunnen. Vår mediebedrift er i stadig utvikling og skiller seg ut i Nordland, med sin nytenkning og innovasjon. Vår styrke ligger å bygge relasjoner og forstå kundenes behov. Vi produserer på kundens premisser, og tilpasser oss identiteten til de vi skal representere. TV Klipp er dessuten tuftet på kvalitet, kreativitet og ærlighet både innad og utad.

Gründer og filmfotograf, Tonje Vonstad fra Tønsberg startet selskapet i 2013. Med seg har hun i dag medieprodusent og manusforfatter Thomas Sætveit Jensen fra Bergen og medieprodusent Bendik Aarsæther fra Arendal. I sommer flytter Bendik og samboeren sørover igjen på søken etter nye utfordringer, og det blir dermed en ledig stilling hos oss.

"Jeg kan vanskelig se for meg en bedre plass å jobbe for å få en variert arbeidshverdag innen medieproduksjon. Her får du bryne deg på smått og stort, nytt og fast, velkjent og spontant. Det legges opp til at du får dyrket og utnyttet din spesifikke lidenskap. Her er vi en sammensydd gjeng som utfyller hverandres kompetanse og støtter hverandre hele veien."

Thomas Sætveit Jensen, Medieprodusent, TV Klipp

Mo i Rana

Mo i Rana er vårt kontorsted. Mo i Rana er den tredje største byen i Nord-Norge og et samlingspunkt for virksomhet i hele Nordland. Bedriften ligger sentrumsnært i nyoppussede, store lokaler med eget film- og fotostudio og stor utstyrsbank. Arbeidstiden er fleksibel med mulighet for arbeid hjemmefra. TV Klipps kunder er hovedsakelig i Nordland, men med kunder også rundt Oslo, samt på Østlandet og Vestlandet, får vi nå og da pakke sekk og kamera og reise på oppdrag.

Send inn en søknad med CV. Søknader behandles fortløpende, så søk tidlig. Legg ved minimum to referanser, og gjerne linker til tidligere medieproduksjoner og attester fra tidligere arbeidsgivere om du har det.

Tiltredelsesdato er høyst fleksibel. Bor du et annet sted hjelper vi deg med flytting, midlertidig opphold og øvrig logistikk. TIPS: Du finner de beste utleieboligene på facebook-grupper. Har du spørsmål knyttet til stillingen eller TV Klipp, slå på tråden, så tar vi gjerne en prat! Tlf. daglig leder, Tonje Vonstad: 45474833

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.