fbpx

Ledig stilling som støttepedagog

Søknadsfrist: 26.06.2022
Arbeidsgiver: Vestvikheia Barnehage

Vestvikheia barnehage har 26 plasser fra 0-3 år og 36 plasser fra 3-6 år. Barnehagen ligger i et rolig boligstrøk på Gruben med kort vei til Klokkerhagen fritidspark hvor vi har lavvo og naturlekeplass. Barna er delt inn i aldersinndelte grupper med faste voksne på hver gruppa. Vi henter inspirasjon fra filosofien i Reggio Emilia. Legger vekt på å fordype oss i prosjekt og leken har en viktig plass i vår pedagogikk.

Vi søker deg som er genuint opptatt av barn, som ser sammenheng mellom lek og læring. Som har en anerkjennende kommunikasjon og gode fagkunnskaper.

Du vil få ansvar for oppfølging av barn som trenger ekstra støtte i hverdagen samtidig som du er en del av et team. Du må kunne jobbe målrettet og ha evne til å samarbeide. Være åpen for veiledning og jobbe etter pedagogiske mål.

Vi kan tilby deg et variert arbeid med mange utfordringer i et kreativt miljø. Faglige refleksjoner og utvikling sammen med gode kollegaer. Positivt arbeidsmiljø hvor ditt bidrag blir sett på som viktig.

Tidsrom :15.08.22-30.6.23

Startdato kan diskuteres

Stillingene krever barnehagelærer, Annen relevant utdanning vil bli vurdert.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Barnehagen er medlem av PBL som fastsetter lønn og pensjonsavtaler.

Ved tilsettelse må det legges frem tilfredsstillende politiattest.

Nærmere informasjon: Eva Hagen Breivik tlf 91365415

Søknaden med attester og referanser sendes post@vestvikheiabarnehage.no innen 26.06.22

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.