fbpx

Ledig stilling som pedagogisk leder på vakre Dønna

Søknadsfrist: 15.03.2023
Arbeidsgiver: Drømmehagen Barnehage

På den skogkledde øya Dønna kan du få jobbe i et trivelig arbeidsmiljø som pedagogisk leder i en privat barnehage på lille Stavseng.

Her får du ta del i et kreativt miljø med flotte kollegaer sammen med de små. Som pedagogisk leder skal du jobbe med planlegging, gjennomføring, dokumentasjon, vurdering og utvikling av arbeidet i barnehagen. Du skal veilede og sørge for at barnehageloven og rammeplanen oppfylles gjennom det pedagogiske arbeidet. 

Barnehagen bruker mye tid på gåturer i natur, matlaging med barna og interaksjon med dyr og gårdsdrift blant annet. De disponerer en egen barnehagebil til lengre utflukter.  Barnehagen har stort fokus på læring for barna. Nåværende tema er dyr og de har dermed fisker i akvarium og kaniner i innhengning i barnehagen. Dette i tillegg til å besøke gårder med sauer og andre dyr.

De ser etter deg som har:

  • Evnen til å kunne kommunisere godt internt og eksternt
  • Erfaring innen barnehage
  • 3-årig førskolelærerutdanning eller
    annen relevant utdanning

Søknaden skal sendes på mail:
drommehagen.barnehage@gmail.com

Trykk her for å begynne søknaden: 

Spørsmål til stillingen kan rettes til styrer Renate
Lorentzen, eller styreleder Elisabeth Austad,
på tlf. 454 68 664 / 950 90 618.

Bildedryss:

Barn og lærer drar juletre inn mot en fargerik barnehageBarn leker i hinderløype i skogen.Barna ut på tur med lærer langs landeveien.Barn plukker poteter i egen barnehage.Barna beundrer juletreet i barnehagen. Barn lærer å plukke poteter med lærer og gårdeierBarn ut på tur i naturen med ledsagerBarna lager maten sammen med de voksne. Barna mater og koser med sauene.Barna nyter stranda ved havet sammen med voksne.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.