fbpx

Ledig stilling som leder for frivillighetssentralen

Søknadsfrist: 19.02.2023
Arbeidsgiver: Træna kommune

Træna kommune har ledig stilling som leder for Frivillighetssentralen. Stillingen er fast og har planlagt oppstart første halvdel av 2023. Vi søker nå en samlende og allsidig person til å lede sentralen.

Frivillighetssentralen er under etablering, og vi vil ha deg med på laget. Vi søker derfor en person som har erfaring fra frivillig arbeid, som er inkluderende og har evne til å engasjere og få mennesker med seg.

Daglig leder får en sentral rolle i etableringsfasen. Du er derfor strukturert, selvstendig og har masse med pågangsmot. Frivillighetssentralens arbeidsområde omfatter organisering, koordinering, samarbeid og rekruttering av frivillige, samt ledelse av nye tiltak/prosjekter, kulturarrangementer, samarbeid med kommunen, lag og organisasjoner.

Det skal utarbeides egne vedtekter for Frivillighetssentralen.

Formålet med vedtektene er å definere formål, organisasjonsform, roller og ansvar, beslutningsstruktur, fullmakts struktur, og regler for virksomheten og driften.

Frivillighetssentralen vil ha et eget budsjett, og du må derfor ha god tallforståelse. Det er forventet at leder søker om eksterne midler til driftstiltak, og har kunnskap om rapportering.

Frivillighetssentralen i Træna er kommunalt eid, men er en frittstående organisasjon og vil ha et eget styre. Det må regnes med noe arbeid på ettermiddag/kveld, men i hovedsak vil arbeidet foregå på dagtid.

Til stillingen søker vi en leder som er kreativ, har et godt lag med folk og har erfaring med prosjektarbeid. Vi vektlegger gode samarbeids – og kommunikasjonsevner, og evne til å motivere og samle mennesker. Vi ønsker en Frivillighetssentral med mangfold både med tanke på tiltak, alder og nasjonalitet. Som leder av Frivillighetssentralen er du inkluderende og har en positiv innstilling til alle som ønsker å være en del av dette felleskapet.

Kravspesifikasjoner:

  • Krav om helse- og/eller sosialfaglig utdanning, Relevant erfaring kan erstatt utdanningskravet
  • Fordel med erfaring fra helsesektoren
  • Kunnskap om prosjektarbeid og prosjektledelse
  • Interesse og evne til utvikling av sentralen
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne
  • Digital kompetanse
  • Du er fleksibel i forhold til arbeidsoppgaver og er løsningsorientert
  • Du må beherske engelsk muntlig og skriftlig
  • Krav til sertifikat

Personlig egnethet vil bli tungt vektlagt. Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr:

· Utfordrende og spennende nybrottsarbeid i Træna kommune

· Ansettelse i henhold til gjeldende lover, reglement og tariffavtaler.

· Fastlønn etter avtale

Vi ønsker deg velkommen som søker.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.